AIDEA Lavete de curățat din microfibră pachet de 50, prosoape de curățare multifuncționale reutilizabile, fără scame, fără scame, lavabilă, pentru casă, bucătărie, mașină, moto, ferestre 29 x 29 cm alb


Pret: £19.99
(as of Jan 09,2023 17:21:36 UTC – Detalii)

Compact by Design este o nouă certificare de sustenabilitate creată de Amazon pentru a identifica produsele care, deși ar putea să nu arate mult diferit, au un design mai eficient. Odată cu eliminarea excesului de aer și apă, produsele necesită mai puțin ambalaj și devin mai eficiente la expediere. La scară, aceste mici diferențe în dimensiunea și greutatea produsului conduc la reduceri semnificative ale emisiilor de carbon.
Aflați mai multe despre această certificare
Lavetă de curățare moale, reutilizabilă, puternică și durabilă-AIDEA, albă, ușor de spălat, lavabilă la mașină și mai ecologică. Este moale, ușor și nu se deformează după spălarea la mașină.
Fără scame, fără zgârieturi, fără zgârieturi–Tăiere cu ultrasunete, materiale rafinate, care lasă totul strălucitor, ceea ce vă place casa, bucătăria sau articolele de uz casnic. Folosiți-l umed sau uscat.
Ușor de spălat – cârpa de curățare are caracteristici lungi pufoase. Curata cu sau fara agenti de curatare chimici, chiar daca foloseste doar apa si prin magie. Ideal pentru a curăța totul pentru casa ta, bucătărie etc.
SATISFACȚIE GARANTATĂ 100% – Satisfacția clientului este de cea mai mare importanță pentru noi. Suntem încrezători că veți iubi produsele noastre, dar dacă nu sunteți 100% SATISFUT, echipa noastră de servicii pentru clienți va lucra cu dvs. pentru a face totul corect!

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.