AIDEA Lavete de curățat din microfibră pachet de 12, prosoape de curățare reutilizabile multifuncționale, fără scame, fără scame, lavabilă, pentru casă, bucătărie, mașină, motocicletă, ferestre 30 x 30 cm


Pret: £7.99 - £6.79
(as of Jan 07,2023 00:48:29 UTC – Detalii)

Compact by Design este o nouă certificare de sustenabilitate creată de Amazon pentru a identifica produsele care, deși ar putea să nu arate mult diferit, au un design mai eficient. Odată cu eliminarea excesului de aer și apă, produsele necesită mai puțin ambalaj și devin mai eficiente la expediere. La scară, aceste mici diferențe în dimensiunea și greutatea produsului conduc la reduceri semnificative ale emisiilor de carbon.
Aflați mai multe despre această certificare
【Folt absorbant】Fabricate din material de calitate premium, aceste lavete de curatare din microfibra AIDEA au o atingere moale, moale, foarte absorbante, cu uscare rapida, ofera o absorbtie extrema si un prosop greu si fixeaza apa rapid pentru a te mentine uscat. Suficient de gros și de mare pentru a fi multifuncționale, cum ar fi Bucătărie, Mobilier pentru casă, Geam, Mașină.
【Foarte durabil și lavabil la mașină】Uscare rapidă și spălare ușoară, economisind timp și energie. Aceste prosoape de curățat sunt perfect lavabile la mașină, se folosesc umede sau uscate. Aceste prosoape pot fi spălate și refolosite de sute de ori fără a-și pierde eficacitatea. Încă moale și super absorbant. Excelent pentru suprafețe de bucătărie și baie, sticlă, electronice și detalii auto.
【Tesaturi care nu lasa scame, nu se decoloreaza】Laveta de curatare din microfibra AIDEA este spalata de sute de ori si nu lasa scame si nu se estompeaza. Este cel mai bun partener pentru curățenia familiei tale. Vă poate ajuta să faceți cu ușurință toate lucrările de curățare de care aveți nevoie.
【Ecologist și durabil】 Angajați-vă pentru curățarea de înaltă performanță cu microfibre reutilizabile, fără substanțe chimice dăunătoare pentru sănătatea dvs., bunăstarea familiei dvs. și durabilitatea planetei noastre.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.