Aeristor de rufe portabil cu aripi Suport pentru rufe electric încălzit pentru uscător Aerisitor de interior pliabil pentru uscare rufe umedă Suport pentru cai, argintiu, 18 bare încălzite, 230 W, eficient din punct de vedere energetic (dimensiune : 230 W)


Pret: £117.78
(as of Nov 02,2022 19:58:50 UTC – Detalii)

Datorită vremii imprevizibile din Marea Britanie, uscarea hainelor în interior, în loc să riscați să le atârnați afară este adesea singura opțiune. Cu toate acestea, hainele umede agățate de un calorifer cald pot crește conținutul de umiditate al casei tale, creând condiții ideale pentru ca sporii de mucegai să înflorească. Uscarea rufelor pe un suport normal de uscare durează, de obicei, mult timp, iar uscătorul de rufe poate fi dur pentru articolele delicate spălate manual și costisitor de utilizat. Atunci uscatorul nostru electric de rufe este cel mai bun pariu!

Aeristorul electric vă oferă mult spațiu de agățat pentru până la 10 kg de rufe umede. Are 18 tije de incalzire pentru a accelera procesul de uscare. Șinele de pe aripile pliabile și părțile laterale ale aripilor sunt, de asemenea, încălzite. Pur și simplu introduceți-l și porniți-l și se încălzește imediat.

Uscătorul electric de rufe este pliabil și foarte ușor, dar foarte robust. Fabricată din aluminiu și plastic durabil, non-coroziv, baza anti-alunecare din ABS este rezistentă la uzură și rezistentă la îmbătrânire, protejează podeaua și poate fi mutată cu ușurință prin casă. De asemenea, este ușor de curățat, deoarece poate fi șters cu o cârpă umedă.

Parametrii produsului.
Nume produs: Uscator de rufe Uscator de rufe
Material: Aluminiu
Caracteristici: pliabil, portabil, rezistent la apă, eficient din punct de vedere energetic, protecție la supraîncălzire, silențios
Putere: 230W
Tensiune: 220V
Dimensiune pachet: 114x56x6cm
Greutate: 3,8 kg

Inclus:

1 uscător de rufe

♥♥♥♥ Garanție post-vânzare:
Vă rugăm să nu ezitați să mă contactați dacă aveți probleme cu produsul primit. În calitate de vânzător Amazon de calitate, ne vom asuma cu siguranță responsabilitatea pentru produsele noastre și credem că o bună comunicare ne poate face prieteni adevărați, cumpărături fericite!

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.