2 bucăți țesătură pentru cusături, pânză cu punct de cruce, țesătură de broderie din in natural, țesătură de rezervă țesătură mare cu punct de cruce pentru broderie cu ac, artizanat de îmbrăcăminte, tapițerie, 27 in x 20 in


Pret: £8.98
(as of Nov 01,2022 16:56:20 UTC – Detalii)

Specificație:


Material: bumbac, in


culoare albă


Dimensiune: 50cm * 70cm / 20in * 27in


Cantitate: 2


 
Pachet inclus:


Țesătură pentru acut x 2


 
Garanție:


Dacă nu sunteți mulțumit de achiziția dvs., vă rugăm să ne contactați direct prin e-mail pe Amazon. Oferim un serviciu exclusiv de rambursare sau înlocuire timp de 90 de zile.


Senzație confortabilă și flexibilitate antirid: țesătura textilă din bumbac și țesătură de in are o senzație moale și confortabilă, este plată și nu se șifonează ușor. Poate fi folosit și de începători.
Orificii respirabile și elasticitate scăzută; Pânză cu punct încrucișat are găuri de aerisire uniforme, ușor de cusat în cruce, ușor de curățat, iar cârpa elastică scăzută este mai ușor de brodat.
Dimensiune standard și poate fi tăiată: pânză albă cu punct de cruce de 50 cm x 70 cm este o dimensiune și o culoare foarte comune, iar cârpa poate fi tăiată după cum este necesar.
Gamă largă de utilizări: pânza de brodat este folosită pentru broderia manuală, artizanat, fabricarea tapițeriei, perdele, fețe de masă, lenjerie de pat etc.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.