2 buc 137 * 274 cm Fețe de masă de unică folosință mov, fețe de masă dreptunghiulare de unică folosință de plastic mov pentru picnic, baby shower, Crăciun, decorațiuni pentru petreceri de aniversare


Pret: £6.99
(as of Nov 02,2022 05:17:24 UTC – Detalii)

Material:
Față de masă din plastic fabricată din PEVA non-toxic, fără clor, fără miros chimic, fără BPA Dimensiune:
Fiecare față de masă este de aproximativ 54 inch x 108 inch (137 x 274 CM)
[Disposable – Used as a Large Garbage Bag]:
Materialul PEVA face ca fețele de masă de unică folosință să aibă o bună rezistență la rupere și o bună capacitate portantă. Puteți folosi păturile de masă ca un sac mare de gunoi pentru a curăța toate lucrurile dezordonate de pe masă după petrecere.
[Reusable – How to do]:
Protecția fețelor de masă PEVA este folosită în principal ca articole de unică folosință, dar poate fi și refolosită dacă folosiți fețele de masă cu grijă. Orice pată de pe suprapunerile de masă poate fi șters cu o cârpă de curățat și clătită cu apă înainte de uscare.

Dimensiune: Fiecare fata de masa are aproximativ 137 x 274 CM, se potriveste cu majoritatea meselor dreptunghiulare de diferite dimensiuni.
Reutilizați sau aruncați: după petrecere, pur și simplu clătiți și ștergeți husele de masă din plastic pentru a le reutiliza la următoarea petrecere sau rulați-le și aruncați-le.
Culori diferite: Lasă-ți imaginația să zboare! Aceste fețe de masă sunt disponibile într-o gamă largă de culori și stiluri, pentru a se potrivi dispoziției dumneavoastră particulare, astfel încât să puteți acomoda diferite teme de petrecere!
Folosit pe scară largă: Aceste fețe de masă din plastic de unică folosință sunt grozave pentru petreceri, nunți, catering, Ziua Recunoștinței, Crăciun, Baby Showers, gătit la grătar, evenimente în aer liber, catering, decor de sărbători, restaurant, uz casnic și orice alt eveniment.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.