100 de etichete de îmbrăcăminte personalizate, etichete de nume de haine termo-adezive. Etichete din material de călcat pentru a vă marca hainele. Ideal pentru uniforme școlară pentru copii, școală pentru copii. Etichete personalizabile.


Pret: £4.99
(as of Nov 04,2022 02:36:52 UTC – Detalii)

haine
Dimensiuni pachet : ‎ 20,98 x 11,99 x 0,99 cm; 10 grame
Data primului disponibil: ‎ 26 martie 2014
Producător : Mercerie Online
Referința producătorului : ‎ PLANCHAR-GB
ASIN: B00P82Y948

【70% POLIESTER / 30% BUMBAC】 Etichete cu certificat ecologic. Țesătura a fost aprobată într-un laborator ca lipsită de substanțe toxice și o face potrivită pentru utilizare în contact cu pielea sensibilă.
20% poliester/80% bumbac/bumbac/poliester
【RESISTENT LA SPĂLARE】 Datorită unui sistem sofisticat de transfer al cernelii, garantăm durabilitatea imprimării fără a șterge textul. În plus, etichetele au pe spate un adeziv care poate rezista la spălare până la 60ºC și la uscare.
【UȘOR DE APLICAT CU FĂRUL DE călcat】 Pentru a se lipi pe haine, acestea trebuie călcate cu orice fier de călcat de uz casnic. Mod de utilizare: 1) Tăiați eticheta. 2) Puneți deasupra hainei și protejați cu o cârpă fină. 3) Călcați la temperatura maximă fără abur timp de 20 de secunde. Nu mutați fierul de călcat. 4) Așteptați 24 de ore înainte de prima spălare. Asa de usor!
【IDEAL PENTRU ȘCOOLI, GRĂDINIȚE ȘI CASE DE BĂTRÂNI】 Etichetele personalizate cu numele sunt ideale pentru marcarea hainelor atât ale celor mici, cât și ale bunicilor. Identificați-le toate hainele cu numele lor și asigurați-vă că nu pierd nimic. Se poate adăuga un număr de telefon. Potrivit pentru marcarea jachetelor, tricourilor, pantalonilor, puloverelor, halatelor, esarfelor, prosoapelor,… Etichetele termo-adezive pot fi aplicate pe orice tip de tesatura.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.