YJMYYX Jucării cu bile zburătoare Dronă cu bile luminoasă reîncărcabilă Elicopter cu inducție în infraroșu, Jocuri de interior și exterior Jucării Cadou pentru copii, băieți, fete.


Pret: £10.99
(as of Oct 30,2022 08:29:48 UTC – Detalii)


Minge cu LED-uri colorate

Pachetul include:
1 x minge zburătoare
1 x cablu de încărcare USB
1 x manual de utilizare Notă:
Țineți departe de fețe și ochi. Nu lansați spre oameni sau animale.
Nu atingeți elicea când mingea zboară.
Asigurați-vă că mingea zburătoare este oprită în timpul încărcării.
Are piese mici, ai grijă când copiii tăi îl joacă.
Caracteristici:
Culoare: Transparent
Lumină LED: colorată
Forma ușoară: Glob
Material: plastic ABS
Timp de încărcare: 30 minute
Dimensiune: 6,11 x 1,97 x 4,53 inci

【Jucării Rc cu protecții multiple】: mingea va detecta automat obiectele de dedesubt și va zbura atunci când porniți; Bila zburătoare va rămâne staționară timp de 3 secunde pentru a asigura siguranța atunci când porniți comutatorul; Când bila zburătoare cade pe pământ sau se ciocnește cu alte obiecte, se va opri să se rotească.
【Jucărie de siguranță】 Mingea va întârzia 3-5 secunde înainte de a zbura în sus atunci când este pornită, ceea ce poate asigura siguranță. Cu elice anti-coliziune, jucăria o va opri automat pentru a îmbunătăți siguranța și a evita deteriorarea atunci când lovește lucrurile.
【Jucării zburătoare cu inducție în infraroșu】: Jucăria este ușor de controlat cu mâinile. Când este pornită, mingea zburătoare se va aprinde în 3 sau 5 secunde și va zbura în sus în mod inteligent. Se va pluti în aer la o anumită înălțime după o inducere, așa că nu există nicio îngrijorare cu privire la zburarea mingii zburătoare după ce a jucat un timp. .Dacă doriți să-l opriți, prindeți-l dintr-o parte fără să atingeți elicele.
【Cadouri pentru copii】: Jucăria pentru copii este distractiv de jucat cu interior și exterior. Mingea zburătoare vine tot ce aveți nevoie pentru a folosi jucăria de învățare. Bilele zburătoare sunt un cadou minunat de ziua de naștere sau un cadou de Crăciun pentru copii, Jucăria cu zburătoare cu led colorată este special concepută pentru băieți și fete de 8,9,10,11,12,13,14,15…ani.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.