STARTRC Pad de aterizare pentru dronă, 50 cm (19”) Covoraș universal de aterizare portabil și pliabil rapid, impermeabil pentru DJI Air 2S/Mavic Mini 2/Mavic Air 2/Mavic 2 Pro/Zoom/FIMI X8SE/DJI FPV Drone


Pret: £24.99 - £15.99
(as of Oct 30,2022 06:24:42 UTC – Detalii)

Pentru a calcula evaluarea generală cu stele și defalcarea procentuală în funcție de stea, nu folosim o medie simplă. În schimb, sistemul nostru ia în considerare lucruri precum cât de recentă este o recenzie și dacă recenzentul a cumpărat articolul de pe Amazon. De asemenea, analizează recenziile pentru a verifica încrederea.

【Funcțional și portabil】Dimensiunea 19” x 19” (50x50cm), ușor de pliat vă permite să-l aduceți oriunde. Ajută-ți drona să găsească mai ușor poziția de acasă, suficient de puternică pentru a fi folosită pe nisip, iarbă acoperită, drum de pământ neuniform sau pe zăpadă.
【Material impermeabil premium】 STARTRC Landing Pad este fabricat din material PVC PU de înaltă calitate, rezistent la apă, ușor și rezistent la pete. Este nevoie doar de o sticlă de apă pentru a reîmprospăta șorțul.
【Design perfect】 Design de culoare pe două fețe (albastru-portocaliu) cu evidențierea locației de aterizare; ușor de pliat și depozitat rapid; cu o pungă de depozitare impermeabilă pentru depozitare și transport ușor în aer liber.
【Pachetul inclus】1x Pad de aterizare pentru drone (19″), 1x Geanta de depozitare impermeabila.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.