Scratch Art Flying Orb Ball pentru băieți de 6-12 ani, jucărie cu minge zburătoare pentru băieți, fete de 6-12 ani, cadou pentru băieți fete 6 7 8 9 ani


Pret: £23.99
(as of Jan 05,2023 04:50:36 UTC – Detalii)

Jucărie cu minge zburătoare
【Ușor de utilizat】 Doar apăsați butonul și apoi scuturați mingea zburătoare, aruncați mingea zburătoare, bumerangul înapoi. Va dura amuzant cu prietenii tăi toată ziua. Cadou ideal pentru băieți, cadou de aniversare, cadou de Crăciun.
【Încărcare USB】 În interior există o baterie reîncărcabilă de 200 mAh, care poate fi încărcată prin orice port USB. Timpul de încărcare este rapid și trebuie încărcat o dată la 20 de minute, iar rezistența la lumină este de 15-20 de minute. Când bateria este prea scăzută, indicatorul LED clipește; La încărcare, indicatorul roșu este întotdeauna aprins și stins după încărcare.
【Minge zburătoare multifuncțională】Jucăria noastră bumerang atunci când se învârte la viteză mare, se va transforma continuu într-o minge magică de iluminare colorată și va produce, de asemenea, un vânt rece. Așadar, poate fi folosită ca suport pentru mini ventilator în mână.
【Cele mai bune cadouri】 Este o jucărie foarte interactivă. Poate fi folosit ca o idee frumoasa de cadou de Craciun, poate fi si un cadou creativ de ziua de nastere pentru familie si prieteni. Jucăriile interesante cu minge zburătoare atrag atenția copiilor și adulților. Cel mai bun cadou pentru băieți 6 7 8 9 10 12 13 14 15 16 17 18.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.