Pad de aterizare pentru dronă KINGWON, ușoară, pliabilă rapidă, de 55 cm pentru DJI MAVIC PRO/MAVIC 2/ MAVIC AIR, DJI Spark, diametru de 21,65 inci Pad de lansare pentru dronă RC


Pret: £11.50
(as of Jan 06,2023 08:41:42 UTC – Detalii)

FAST FOLD LANDING PAD – Partea laterală a platformei de aterizare este realizată din material elastic, prindeți suportul de la două capete opuse și răsuciți-l pentru a o plia, cele mai bune accesorii de zbor în aer liber pentru Mavic Air, DJI MAVIC PRO/MAVIC 2 PRO MAVIC 2 ZOOM ,DJI Spark,Tello și alte drone mici.
PAD DE ATERIZARE UNIVERSAL – Este compatibil și cu DJI DJI Phantom 2, Phantom 3/PRO, Phantom 4/PRO, Holy Stone Gopro Kama, spre deosebire de platforma de aterizare a dronei de 75 cm, nu oferă o poziție largă de aterizare. Cu toate acestea, puteți exersa capacitatea de aterizare a dronei.
PAD DE ATERIZARE CU DOUĂ FĂȚI CULOARE -Utilizare dublă cu design de culoare dublă, cu o litera H mare în centru care ajută la evidențierea locației dronei, imprimare durabilă și de înaltă calitate și impermeabile, benzile reflectorizante sunt folosite pentru zborul nocturn, ajuta la localizarea tamponului pe timp de noapte pentru o experienta mai buna; Vă rugăm să le lipiți în exteriorul cercului de imprimare. Unghiile ajută platforma de aterizare să funcționeze perfect în medii cu vânt.
CONținutul pachetului: 1x Pad de aterizare, 1x Husă de transport, 8 x benzi reflectorizante, 3x cuie de aterizare, cumpărați cu încredere platforma de aterizare cu Kingwon, dacă aveți întrebări cu produsul în 180 de zile după cumpărare, puteți contacta Kingwon pentru a trimite Dacă aveți unul nou sau efectuați o rambursare completă, echipa de service Kingwon vă va oferi o soluție perfectă pentru problema dvs. în 24 de ore. Experiența dvs. de cumpărături 100% satisfacție este principiul nostru de serviciu.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.