Mini dronă OBEST OZN, jucării cu bile zburătoare, elicopter controlat manual, senzor de gesturi în infraroșu, 5 senzori, efect de iluminare surround, bilă zburătoare reîncărcabilă prin USB pentru copii


Pret: £29.99
(as of Jan 06,2023 07:39:32 UTC – Detalii)

Culoare: verde
Dimensiune produs: 12,3*5 cm
Pachet: 1 * Cablu de încărcare, 1 * Instrucțiuni, 1 * Jucărie cu dronă

💫Acrobație: mini drona se poate roti la 360° în aer. Odată ce vă familiarizați cu el, îl puteți face să funcționeze ca o mică mașină de spionaj și să reveniți ca un expert! Copiilor le va plăcea!
💫 Lumini colorate înconjurătoare complete: elicopterul este echipat cu lumini LED colorate, potrivite în special pentru zborul pe timp de noapte. Luminile colorate clipesc automat odată cu zborul, zborurile de noapte orbitoare și dezlănțuind bucuria sărbătorilor!
💫Încărcarea este ușoară și rapidă: Cablul de încărcare USB poate fi conectat la computer, la alimentarea mobilă etc. Indicatorul luminos se stinge la încărcare, iar lumina roșie se aprinde când este complet încărcată. Timpul de încărcare este de aproximativ 45 de minute și timpul de zbor aproximativ 8 minute. Dacă nu jucați des, vă sugerăm să îl păstrați la încărcare de 50% și să îl încărcați o dată la două săptămâni pentru a prelungi foarte mult durata de viață a bateriei.
💫Cadou perfect: această jucărie cu dronă este distractivă pentru copiii de orice vârstă și le va stârni imaginația în timp ce îi distrează, asigurându-se că devine una dintre jucăriile lor preferate. Poți oferi această jucărie păianjen ca cadou de Crăciun, cadou de zi de naștere, cadou de anul școlar, cadou de Halloween, cadou de petrecere pentru copiii tăi sau prietenii tăi!

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.