Mini dronă cu cameră pentru adulți, dronă cu cameră duală HD, drone pentru evitarea obstacolelor pentru copii, video live FPV, menținere altitudine, aterizare cu o singură cheie, 3 baterii, cvadricopter RC (portocaliu) (portocaliu)


Pret: £45.99
(as of Jan 04,2023 16:30:55 UTC – Detalii)

1
UAV cu funcție automată de evitare a obstacolelor: Echipat cu funcție de evitare a obstacolelor la 360°, detectarea automată a obstacolelor din jur, evitarea inteligentă a obstacolelor, zbor mai sigur. În pachet sunt incluse 3 baterii și durata totală a zborului este de 30 de minute.
FPV Live Video: Puteți înregistra videoclipuri de înaltă calitate și fotografii aeriene clare. Puteți vedea ce vede drona pe smartphone-ul dvs. și vă puteți bucura de videoclipuri live prin transmisie FPV.
Dronă multifuncțională: drona vine cu funcții de decolare/aterizare cu o singură tastă, oprire de urgență și menținere a altitudinii, mod fără cap, control prin gesturi, funcție de reglare a vitezei. Funcționarea simplă îl face foarte ușor de utilizat pentru începători. Cadou grozav de jucărie cu dronă pentru începători.
Cele mai bune jucării cu dronă pentru adulți/copii: drona este echipată cu un protector de elice din plastic înalt elastic pentru a proteja avionul chiar dacă acesta cade, așa că nu vă faceți griji. Dacă aveți întrebări despre operarea și întreținerea dronei în timpul utilizării, nu ezitați să ne contactați.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.