Mini dronă Cheerwing pentru copii cu cameră 720P, drone RC Quadcopter FPV de interior Jucării Cadou pentru băieți, fete, menținere altitudine, mod fără cap 2 baterii (alb)


Pret: £59.99
(as of Oct 31,2022 02:04:31 UTC – Detalii)

Pentru a calcula evaluarea generală cu stele și defalcarea procentuală în funcție de stea, nu folosim o medie simplă. În schimb, sistemul nostru ia în considerare lucruri precum cât de recentă este o recenzie și dacă recenzentul a cumpărat articolul de pe Amazon. De asemenea, analizează recenziile pentru a verifica încrederea.

【Ușor pentru copii și începători】: Doar apăsați o tastă, această dronă cu cameră va decola/ateriza. Funcția de menținere a altitudinii plus punctul de curgere optic și modul fără cap, permit acestei drone rc să plutească stabil la înălțimea fixă, oferind o zbor fără griji pentru copii și începători
【Mai distractiv de zbor】 „Modul fără cap” permite începătorului să lase dronele să zboare în orice direcție. Puteți controla drona pentru a efectua acțiuni Sus/Teren/Înainte/Înapoi/Stânga/Dreapta/Oprire și răsturnări la 360°.
【Funcții inteligente de zbor】: Puteți controla drona dvs. rc cu comenzi vocale simple precum „Decolare”, „Aterizare”, „Zburați departe”, ceea ce face zborul dvs. mai interesant. Când postați semnul „V”, drona va prelua fotografiile automat în 3 secunde.
【Timp de zbor mai lung și design sigur】: Acest quadcopter RC vine cu 2 baterii detașabile pentru un timp de zbor ultra-lung de până la 14 minute. Protecția dublă a alarmei de baterie scăzută și a alarmei în afara intervalului (distanță maximă 50M) vă permite să înțelegeți starea zborului dronei, pentru a evita pierderea și a scăpa de preocupări.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.