Linghuang 25 în 1 Set de instrumente pentru mini șurubelnițe Piese de reparare a dronei Geantă mică pentru instrumente pentru DJI Mini 3 Pro/Mavic Mini/Mini 2/Pro/Mavic 2 /Spark/Phantom4/3/2 Accesorii pentru drone


Pret: £8.99
(as of Jan 06,2023 03:32:51 UTC – Detalii)

Caracteristicile produsului:★Acest set de șurubelnițe de precizie este un set de instrumente de reparare a laptopului ideal pentru repararea PC-ului, ochelarii, telefonului mobil, laptop-ului, ceasului, dronei quadcopter RC, Macbook, tabletă, iPad, set de instrumente de șurubelniță perfect pentru orice produs electronic. ★Setul nostru de reparații pentru laptop este fabricat din oțel crom vanadiu de ultimă generație. ★Setul nostru de instrumente electronice este un set complet de 24 capete de lot, inclusiv șurubelnițe hexagonale stea, șurubelnițe în cruce, șurubelnițe cu lamă plată, șurubelnițe pentagon, șurubelnițe tip Y, șurubelniță triunghiulară, șurubelniță cu vârf. ★Acest set de șurubelnițe de precizie poate fi adaptat pentru a funcționa pentru majoritatea produselor digitale, cum ar fi PC, ochelari, telefon mobil, laptop, ceas, dronă cu quadcopter RC, Macbook, tabletă PC, iPad etc. ★ Mânerul este fabricat dintr-un producător de material aliaj, ușor și durabil, designul ergonomic permite o prindere fermă pentru a preveni alunecarea în timpul utilizării. ★Aceste șurubelnițe de dimensiuni multiple vin cu o husă portofel din piele la îndemână, portabilă de luat. ★ Greutate pachet: 2,5 oz ★ Dimensiunea pachetului: 4.1*2.5*0.8inch Continutul pachetului:★ 10 * șurubelnițe hexagonale cu stea (✡: T2/T3/T4/T5/T6/T7/T8/T9/T10/T15) ★ 5 * șurubelnițe încrucișate (+: 1.0/1.2/1.5/2.0/3.0) ★ 4 * șurubelnițe cu lamă plată (-: 1,0/1,5/2,0/3,0) ★2* șurubelniță Pentagon (★: 0,8/1,2) ★ 1 * șurubelniță tip Y (Y : 2.0) ★ 1 * șurubelniță triunghiulară (▲: 2,3) ★ 1 * șurubelniță cu punct (⊙: 0,8) ★ 1 * Mâner pentru șurubelniță ★1*Gantă neagră
Utilizare universală, această trusă de instrumente electronice poate fi adaptată pentru a funcționa pentru majoritatea produselor digitale, cum ar fi PC, ochelari, telefon mobil, laptop, ceas, dronă quadcopter RC, Macbook, tabletă PC, iPad etc.
Mânerul este fabricat din material aliaj de producător, ușor și durabil, designul ergonomic permite o prindere fermă pentru a preveni alunecarea în timpul utilizării.
Aceste truse de instrumente pentru repararea telefonului vin cu o husă portofel din piele la îndemână, portabilă de luat.
Cap de șurubelniță de înaltă precizie realizat din oțel crom vanadiu de ultimă generație.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.