LEKUFEE Husă de transport rezistentă la apă compatibilă cu drona DJI Mini 2 Combo / DJI Mini SE și accesorii pentru dronă DJI Mavic Mini (numai carcasă)


Pret: £51.99 - £49.99
(as of Jan 04,2023 10:16:23 UTC – Detalii)

Carcasa impermeabilă Lekufee poate conține:
【Materiale de înaltă calitate】 Carcasă exterioară ABS rezistentă la abraziune și impact. Umpleți intern o spumă de burete elastic personalizat, protejându-vă drona și accesoriile Mavic Mini 2 de zgârieturi.
【Protecție puternică】 Rezistent la praf, impermeabil IP67, rezistent la zgârieturi. Carcasa rigidă Mavic Mini 2 suportă anti-impact, anti-zgârieturi, rezistentă la apă. Păstrați-vă organizat atunci când călătoriți sau transportați.
【Portabil și depozitare】Greutate: 1,5 kg (3,3 Ibs), Dimensiuni externe (Lxlxh): 34,4 x 26,5×11,9 cm (13,5 x 10,4 x 4,7 inchi); Echipat cu mânere din cauciuc, antiderapante, ușor de transportat. Dimensiunea husei vă permite să o depozitați în rucsac sau în bagaj. Sau purtați husa la avion, barcă, motocicletă etc. Această husă impermeabilă pentru Mavic Mini 2 este ideală pentru călătorie sau depozitare acasă.
【Servicii de calitate】Garanție de 12 luni fără griji; Este o achiziție complet fără riscuri; Dacă aveți întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. (NUMAI husa! Drona și accesoriile DJI Mavic Mini 2 NU sunt incluse)

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.