Jucării zburătoare – Mini dronă cu minge zburătoare cu zâne elicopter pentru băieți, fete, cu control manual, jucărie cu minge zburătoare cu telecomandă, cu bile luminoasă, pentru copii cu vârsta de la 6 la 8 ani în sus, minge zburătoare albastră


Pret: £15.99 - £11.99
(as of Jan 05,2023 17:18:56 UTC – Detalii)

Jucării zburătoare -Dronă robot cu bile cu unicorn zburător pentru fete băieți, control manual, cal zburător, elicopter, minge zburătoare cu telecomandă și jucării luminoase, pentru copii cu vârsta de 6 – 8 ani și în sus (minge zburătoare)
Jucărie zburătoare ușor de controlat: porniți comutatorul, va începe automat să zboare în 2 sau 3 secunde. Copiii trebuie doar să-și pună mâna pe fundul mingii zburătoare și pot controla jucăria cu minge zburătoare fără fir. Este într-adevăr o jucărie zburătoare magică și potrivită pentru toți copiii cu vârsta de 6 ani în sus.
Jucărie cu minge zburătoare cu protecție multiplă: protecție împotriva zborului – Când copilul deschide mingea zburătoare, mingea zburătoare va detecta automat următoarele obiecte și va zbura departe; Protecție la coliziune – Când jucăria zburătoare lovește ceva, se închide automat pentru a evita deteriorarea; Protecția cizmei – Când porniți comutatorul, mingea zburătoare va întârzia zborul cu 3 secunde pentru a asigura siguranță.
Cadouri grozave pentru băieți, fete 6+: jucăria cu minge zburătoare este realizată din plastic de înaltă calitate, vine cu cutie de culoare, ușoară și durabilă, ușor de operat. Jucării de joacă perfecte pentru interior pentru camera de zi, birou, petreceri, cămin și alte locuri spațioase. Cea mai bună alegere de cadou pentru ziua de naștere a copiilor, Crăciun, festivaluri și sărbători.
Satisfacție 100% garantată: Satisfacția dvs. este prioritatea noastră principală, dacă ați primit jucăria cu minge zburătoare și ați constatat că are probleme de calitate sau credeți că ceva nu este așa cum este anunțat, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, vom rezolva problema foarte curând.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.