Jucărie zburătoare suroper, dronă cu minge zburătoare pentru copii adulți, mini dronă controlată manual cu lumină LED, drone OZN cadou pentru familie Jucării interactive în aer liber Jucărie de decompresie de birou (roșu)


Pret: £36.99 - £23.00
(as of Jan 05,2023 06:52:43 UTC – Detalii)

bagheta magica
🚀 Siguranță și durabilitate: forma de minge nou proiectată din material plastic moale de înaltă calitate absoarbe toate loviturile și zgârieturile pe care le aruncați pe ea. Mini dronă cu controler magic este proiectată să nu se destrame de fiecare dată când lovește peretele sau se prăbușește pe podea.
🚀 Distracție și ușurare a presiunii: truc acrobatic nesfârșit, joacă singur această jucărie zburătoare sau distrează-te cu copiii și prietenii tăi. Adunați-vă, creați jocuri și bucurați-vă de competiții amicale. Aceasta este modalitatea perfectă de a vă relaxa, de a vă distra, de a elimina stresul sau de a promova munca în echipă acasă, la școală sau la birou.
🚀 Reîncărcabil și portabil: Încărcați prin cablu USB timp de 25 de minute. Jucăria zburătoare are doar 27 g, ușor de transportat. Este conceput pentru interior și exterior, pentru a vă distra acasă, la școală, la petrecere sau la birou.
🚀 Cadouri perfecte: Pachetul include o jucărie cu bilă zburătoare, un cablu USB și o instrucțiune. Jucăria zburătoare este cadoul perfect pentru prietenii și familia ta. Poate zbura oriunde, perfect pentru copii, adolescenti, adulti.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.