Jucărie cu bile zburătoare, mini dronă controlată manual, spinner zburător cu lumini LED rotative la 360° pentru copii adulți interior exterior (auriu)


Pret: £23.00
(as of Oct 30,2022 03:18:03 UTC – Detalii)

Pentru a calcula evaluarea generală cu stele și defalcarea procentuală în funcție de stea, nu folosim o medie simplă. În schimb, sistemul nostru ia în considerare lucruri precum cât de recentă este o recenzie și dacă recenzentul a cumpărat articolul de pe Amazon. De asemenea, analizează recenziile pentru a verifica încrederea.
🚀 Cea mai tare jucărie zburătoare: Mingea magică hover încorporată în lumină RGB, culorile sunt vibrante arată ca o stea căzătoare de neon când o lansați pe cer.
🚀 Design de siguranță: mini dronă controlată manual este mai sigură. Materialul este moale și ușor, designul sferic și carcasa de protecție înseamnă că este complet sigur de apucat cu mâinile. Este sigur pentru copii.
🚀Reîncărcabil și portabil: Încărcați prin cablu USB timp de 25 de minute. Jucăria are doar 27 g, ușor de transportat. Este conceput pentru interior și exterior, pentru a vă distra acasă, la școală, la petrecere sau la birou.
🚀Cadou unic: Pentru copii, adolescenți, adulți, vârstnici. Aceste mini drone zburătoare fac jucării de călătorie minunate, cadouri și activități distractive pentru petrecerea de aniversare.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.