Jucărie cu bile zburătoare FLYNOVA PRO – Jucărie orb zburătoare controlată manual, boomerang zburător în formă de glob Mini dronă bilă hover cu lumini RGB rotative de 360° pentru copii, cadou, adulți, jocuri de interior în aer liber – albastru


Pret: £23.99 - £23.00
(as of Jan 04,2023 21:39:50 UTC – Detalii)

Jucărie cu bile zburătoare FLYNOVA PRO – Jucărie orb zburătoare controlată manual, boomerang zburător în formă de glob Mini dronă bilă hover cu lumini RGB rotative de 360° pentru copii, cadou, adulți, jocuri de interior în aer liber – albastru
✈ 【DRONĂ CONTROLATĂ MÂNĂ HIHG-TECH】Jucăriile zburătoare vor zbura magic în direcția opusă atunci când mâinile tale sunt aproape de ea. pune mâinile sub el, va zbura în sus. Începeți jocul interactiv doar aruncând mini-drona în aer și răsturnați-o pentru a opri. Elicele se află în interiorul jucăriilor cu dronă orb / bile, fără griji de rănire de către elice pentru copiii mici. Când lovește un obstacol, va încetini și se va opri în mod natural. Fără telecomandă.
✈【Ușor de JOC】 Mai întâi porniți comutatorul, sigla „Sus” este sus, apoi agitați ușor pentru a face ca aeronava să se rotească. Când îl aruncați în sus 30 ° pentru a zbura. Se va învârti și se întoarce la tine ca un bumerang. Aruncă-l în jos 30° pentru a zbura. Va zbura calatoreste constant in linie dreapta. Este perfect pentru a vă juca cu prietenii. Dacă doriți să opriți jocul, doar agitați-l și opriți rotirea. Folosește-l acasă, la școală, la petrecere sau la birou.
✈ 【Reîncărcabil și portabil】Mingea Flying are durata de viață triplă a bateriei față de cea originală. Durează 25 de minute pentru o singură încărcare și 8-10 minute pentru zbor. Când indicatorul LED clipește, înseamnă că aeronava trebuie să fie încărcată. Indicatorul luminos rămâne aprins când se încarcă și se stinge când încărcarea este completă. Distrează-te oricând și oriunde. Mini drona noastră cu farfurie zburătoare poate fi încărcată prin orice port USB. power bank, notebook, adaptor de telefon și încărcător de mașină etc.
✈ 【CEA MĂ COOL JUCĂRIE ZBĂTORĂ ȘI CADOU PERFECT】 Mini dronă cu bile zburătoare acționată manual este și mai distractivă cu prietenii. Faceți echipă, creați jocuri și bucurați-vă de competiție amicală. Perfect pentru un joc dus-întors de captură sau trucuri în echipă cu prietenii. Este proiectat să funcționeze atât în ​​interior, cât și în exterior, cu un model de zbor neted și efect de bumerang. Perfect pentru copii, adolescenți, adulți, vârstnici. Vor fi jucării minunate de călătorie, cadouri de Crăciun, cadouri pentru băieți, cadouri pentru fete și activități distractive pentru petrecerea de aniversare.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.