GEWDW Jucării cu minge zburătoare cu lumini LED rotative la 360°, Jucării cu minge de dronă în formă de glob pentru copii, adulți, interior, exterior


Pret: £23.99
(as of Jan 05,2023 12:02:27 UTC – Detalii)

Pentru a calcula evaluarea generală cu stele și defalcarea procentuală în funcție de stea, nu folosim o medie simplă. În schimb, sistemul nostru ia în considerare lucruri precum cât de recentă este o recenzie și dacă recenzentul a cumpărat articolul de pe Amazon. De asemenea, analizează recenziile pentru a verifica încrederea.
【Design de siguranță】 Mingea zburătoare este realizată din material PP non-toxic de înaltă calitate și un ventilator dublu mai stabil, care este flexibil și anti-coliziune. Materialul este moale și ușor, designul sferic și carcasa de protecție înseamnă că este complet sigur pentru apuca cu mainile.
【Distractiv și ușor de jucat】Porniți comutatorul de pornire și apoi agitați ușor pentru a face bila zburătoare să se învârtă. Aruncă-o în sus 30°: se va învârti ca un bumerang și se va întoarce la tine. Aruncă-l în jos cu 30°: va zbura lin în linie dreaptă și poate fi transmis prietenilor.
【Distractiv de explorat】Mini drona actionata manual cu bile zburatoare este si mai distractiva cu prietenii. Perfect pentru un joc dus-întors de captură sau trucuri în echipă cu prietenii. Mingea zburătoare este grozavă și pentru birou. Folosește-l pentru a te relaxa cu colegii tăi în sala de pauză.
【Cel mai tare cadou】 Bilele zburătoare sunt ambalate frumos, este cea mai bună recompensă și cadou pentru ziua de naștere, Crăciun și Ziua Copilului. Faceți ca cadoul dvs. să iasă în evidență cu ceva care îi va surprinde!

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.