FMOGG Drona inteligentă cu șase rotoare, cu obiectiv ESC de înaltă definiție, dronă cu cameră 4K, este potrivită pentru adulți, urmărire inteligentă, zburare în jur și returnare a imaginii în timp real.


Pret: £6,233.76
(as of Jan 06,2023 12:50:28 UTC – Detalii)

Nume produs: Dronă inteligentă cu șase rotoare Dimensiune produs: 52cm52cm25cm Greutate produs: 8 kg Culoare produs: negru Timp de zbor: 25 minute Timp de încărcare: 90 minute Nivel de rezistență la vânt: Nivel 4 Sistem de poziționare: GPS Distanța maximă de zbor: 8000 metri Altitudine maximă de zbor : 500 de metri nota: 1. Dronele pe care le comercializam sunt drone profesionale. Dacă aveți nevoie să cunoașteți mai mulți parametri ai dronei, vă rugăm să contactați serviciul pentru clienți și vă vom răspunde în timp util. 2. Produsele pe care le vindem sunt noi și autentice, cu asigurare a calității, vă rugăm să fiți sigur că cumpărați! 3. Vom face tot posibilul pentru a vă oferi cele mai bune servicii. 4. Scopul nostru este să ne asigurăm că sunteți dispus să faceți cumpărături cu noi, în orice loc nepopular, dacă aveți întrebări, vă rugăm să trimiteți un e-mail cât mai curând posibil, vă mulțumim pentru vizită. 5. Datorită diferitelor metode și instrumente de măsurare, dimensiunea poate fi ușor deviată. Acesta este un fenomen normal, vă rog să înțelegeți. 6. Datorită luminii de fotografiere și aberației cromatice a diferitelor monitoare, imaginea cristalului comercial poate fi diferită de obiectul real. Vă rugăm să consultați produsul real.
Mai departe și mai clar: are o funcție de transmisie digitală clară a imaginilor, puteți încărca videoclipuri pe rețelele sociale și puteți împărtăși fericirea prin telefonul mobil sau puteți copia material de înaltă definiție pe rețelele sociale după editare.
Putere și siguranță: materialele de înaltă calitate vă pot scuti de șocuri sau căderi bruște.
Menținerea înălțimii: Funcția este stabilă și urmăribilă, ceea ce poate asigura o plutire stabilă în aer la o anumită înălțime. Folosind această funcție, puteți obține imagini aeriene și videoclipuri excelente sau puteți utiliza ecranul tactil al telefonului inteligent pentru a zbura traseul deasupra cerului, fără a lăsa pe nimeni. Aeronava efectuează zborul corespunzător.
Caracteristici produsului: pliere corpului, zbor cu o singură cheie, aterizare cu o singură cheie, hover în înălțime fixă, flux optic înălțime fixă, link WiFi, APP,, gest, imagine gestual, retur GPS cu o singură tastă, GPS înainte, zbor traiectorie, punct fix vertical , , Ajustare viteză, partajare de imagini și videoclipuri.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.