FLYNOVA PRO Jucării zburătoare, Controler magic în formă de glob Mini dronă Jucărie zburătoare Spinner zburător 360° Rotire lumini LED pentru copii, adulți, interior, exterior – 2021 îmbunătățit


Pret: £24.99
(as of Oct 31,2022 04:07:48 UTC – Detalii)

Mingea Flynova pro vine într-un pachet frumos, este, de asemenea, o modalitate grozavă de a vă aduce prietenii și familia împreună pentru o după-amiază de distracție.

Îl poți lăsa să zboare indiferent dacă ești în interior sau în aer liber. Va aduce mai multe binecuvântări și gânduri familiei, copiilor și celor mai buni prieteni

Descriere produs

Design aerodinamic: Design Sphericel

Diametru: 3,8 inci

Înălțimea zborului: 49ft

Net umed: 1 uncie

Durata de viață a bateriei: 30 minute

Poate fi folosit după încărcare.

Folosește metoda

1. Agitați pentru a începe

Porniți butonul de pornire și țineți Flynova Pro în sus, apoi agitați pur și simplu pentru a porni și aruncați-l! Veți înțelege rapid posibilitățile infinite de zbor ale Flynova Pro.

2. Zboară înapoi ca un bumerang

Când îl aruncați în sus 30 ° pentru a zbura. Se va învârti în jurul axei sale perpendiculare pe direcția de zbor și se întoarce la tine ca un bumerang. Puteți să-l aruncați și să-l prindeți singur.

3.Călătorește în linie dreaptă

Aruncă-l în jos cu 30° pentru a zbura. Va zbura calatoreste constant in linie dreapta. Este perfect pentru un joc dus-întors de prindere cu prietenii.

4. Agitați pentru a opri

Dacă doriți să opriți jocul, doar agitați FlyNova Pro și opriți rotirea. Este ușor și sigur. Designul roții închise vă protejează mâinile în timp ce vă învârtiți.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.