EVO Lite/Lite Plus Gimbal cu 3/4 axe Dronă cu cameră 6K 40 minute Timp de zbor 12 km Transmisie Dezaburire 3 căi Evitarea obstacolelor Dronă profesională RC Quadcopter Drones (EVO Lite Plus Stadrd Orange)


Pret: £1,249.00
(as of Jan 05,2023 22:27:07 UTC – Detalii)

Dronă Autel EVO Lite Plus: Cameră 6K și focalizare reglabilă Camera EVO Lite+ conține un senzor de 1 inch și poate suporta fotografiere statică de 20 m și înregistrare video de înaltă definiție 6K, iar diafragma sa este reglabilă între F2.8~F11. Focalizarea este de 0,5 m și mai sus. Cameră 6K – Sistem de focalizare automată – HDR – Autel Sky APP – Tehnologie Dynamic Track 2.1 – Sistem de evitare a obstacolelor – Gimbal cu trei axe – Până la 19 m/s – Transmisie până la 12 km – Timp de zbor de 38 de minute – Pliabil
【SENZOR CMOS 1″ CU CAMERA DE 20MP】Avioane Autel lite+ cu un senzor de 1 inch, o cameră de 20MP și pixeli mari de 2,4μm: face fotografii cu o rezoluție de până la 5472 x 3648 și înregistrează videoclipuri 6K la 30 fps sau 4K video la 60 fps. Are capacitatea de a reechilibra supraexpunerea sau subexpunerea pentru a permite culorilor naturale să strălucească cu adevărat. Când camera este în Ultra Vision, Night Scene Mode, capacitățile de deschidere, zoom și focalizare sunt mai bune decât cele ale Air 2s .
【APERTURĂ REGLABILĂ DE LA F/2.8-F/11】Drona pliabilă Autel lite plus are aceeași deschidere reglabilă ca și Autel EVO 2 Pro și Mavic 2 Pro. Flexiți-vă creativitatea cu o diafragmă reglabilă de la f/2.8-f/11, oferindu-vă abilitatea de a modifica expunerea și profunzimea câmpului în moduri imaginative care vă arată stilul artistic unic.
【UȘOR DE UTILIZAT – VLOG UN CLIC】 Quadcopterul Autel lite+ creează fotografii dramatice la nivel profesional la atingerea unui buton cu patru moduri automate de fotografiere (Flick, Rocket, Fade away, Orbit). Adăugați o coloană sonoră și filtre în aplicația Autel Sky pentru a vă face videoclipul și mai epic, permițându-vă să obțineți rezultate de neuitat, indiferent dacă sunteți un pilot veteran sau complet nou în jocul cu drone.
【Zburați în siguranță, cu evitarea obstacolelor în 3 căi】Drona Autel EVO Lite+ 6K nu este frecvent întâlnită la dronele de această dimensiune, aceasta încorporează un sistem avansat de evitare a obstacolelor pentru a o menține în siguranță în timpul zborului. Cu senzori de vedere binoculari cu trei căi care permit dronei să perceapă obstacolele din fața, din spatele și de sub ea. Dacă ceva iese în calea lui Lite+, acesta va frâna automat și va hover pentru a evita o coliziune.
【EXPERIENTĂ DE ZBOR MAI BUNĂ】 Durata de viață a bateriei dronei evo lite plus este cu 29% mai mare decât a Air 2s. Un timp impresionant de zbor de până la 40 de minute vă permite să realizați fotografii epice, cu ritm rapid. De asemenea, poate rezista vântului de nivelul 7 și la o altitudine maximă de 800 de metri, astfel încât filmarea dvs. este încă stabilă chiar și atunci când zburați de-a lungul unei păduri alpine. Vă rugăm să încărcați întotdeauna complet bateria aeronavei înainte de a zbura pentru a vă asigura că aveți o experiență excelentă de zbor.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.