Drone ZHUAKNS cu cameră pentru adulți 4K, dronă cu cameră cu cardan cu 3 axe, evitarea obstacolelor, transmisie WiFi FPV 1,2 km 5G, timp de zbor de 50 de minute, cvadricopter fără perii (roșu)


Pret: £208.48
(as of Jan 04,2023 13:25:58 UTC – Detalii)

2.【Zbor de evitare a obstacolelor asistat cu laser de 360°】 Frontul, spatele, stânga și dreapta 360 de grade ale dronei sunt echipate cu funcție automată inteligentă de evitare a obstacolelor. Când un obstacol este detectat în timpul zborului, acesta va evita automat obstacolele, oferind protecție pentru zborul dumneavoastră.
3.【Funcție puternică】 Echipat cu motor puternic fără perii, distanță de transmisie 5G FPV aproximativ 1200m/4000ft. Urmărirea prin GPS, mediul cu punct fix, planificarea rutei, gesturile foto și video, partajarea cu un singur clic și alte funcții facilitează fotografia aeriană.
4.【Timp de zbor de 50 de minute】Fiecare baterie poate oferi 25 de minute de timp de zbor. Pachetul contine 2 baterii pentru un timp total de zbor de 50 de minute. Folosind o baterie cu litiu de înaltă densitate, oferind o experiență de viață lungă a bateriei.
5.【Dronă inteligentă de zbor asistată prin GPS】Nu vă faceți griji că pierdeți drona. Revine automat când bateria este descărcată, semnalul este pierdut sau apăsați o tastă pentru a reveni. De asemenea, este foarte inteligent să zbori după bunul plac, urmărindu-te automat, zburând pe o cale pe care ai stabilit-o sau zburând în jurul unui punct în cerc.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.