Dronă pliabilă 4DRC F10 cu cameră pentru adulți, video live FPV HD 1080P, menținere altitudine, mod fără cap, răsturnări 3D, zbor în traiectorie, control aplicație, pornire cu o singură cheie, Quadcopter RC pentru copii cu 2 baterii


Pret: £58.99
(as of Oct 23,2022 03:03:56 UTC – Detalii)

Pentru a calcula evaluarea generală cu stele și defalcarea procentuală în funcție de stea, nu folosim o medie simplă. În schimb, sistemul nostru ia în considerare lucruri precum cât de recentă este o recenzie și dacă recenzentul a cumpărat articolul de pe Amazon. De asemenea, analizează recenziile pentru a verifica încrederea.

【Baterie de 32 de minute】: Pachetul include baterii duble, timp de zbor total de 32 de minute (2 x 16 min) după fiecare încărcare. Oferă mai mult timp de distracție copiilor tăi, ideal pentru a se juca în aer liber și pentru a călători într-o excursie.
【Ușor pentru începători】: Vă este ușor să vă bucurați de F10, apăsați o tastă pentru decolare/aterizare pentru a porni sau ateriza. Altitude Hold vă va face să aveți un zbor lin. Speed ​​Switch vă ajută să găsiți viteza potrivită pentru o experiență de zbor mai bună.
【Control 3D Flip & Gravity】: Acest quadcopter acceptă funcția de răsturnare 3D cu un singur buton. Casdoria 3D super cool oferă o performanță video grozavă în timpul zborului; Agitați telefonul pentru a controla cu ușurință direcția de zbor a dronei.
【Trajectory Flight】: Desenați o cale de zbor pe harta aplicației, iar drona va menține altitudinea zburând în funcție de calea stabilită, oferindu-vă o experiență de zbor unică. Așa că te poți distra de minune alături de familia și prietenii tăi.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.