Dronă Gleto cu cameră 4K EIS pentru adulți și copii, mini dronă cu dispozitiv de evitare a obstacolelor, motor profesional fără perii Quadcopter RC pliabil pentru începători, video WIFI FPV, baterie*3


Pret: £79.99
(as of Jan 04,2023 22:42:55 UTC – Detalii)

1
UAV cu funcție de evitare a obstacolelor: drona este echipată cu un dispozitiv detașabil pentru evitarea obstacolelor. După instalarea dispozitivului de evitare a obstacolelor, drona va detecta automat obstacolele din jur, evitarea inteligentă a obstacolelor, zborul mai sigur.
Transmisie WIFI FPV: Puteți înregistra videoclipuri de înaltă calitate și fotografii aeriene clare. Puteți vedea ce vede drona pe smartphone-ul dvs. și vă puteți bucura de videoclipuri live prin transmisie FPV. Drona are capabilități extraordinare anti-interferențe, oferindu-vă posibilitatea de a zbura mai departe și mai stabil.
Timp de zbor lung și motor fără perii: drona este echipată cu un motor puternic fără perii, care face zborul mai stabil. 16 minute timp de zbor cu o baterie. Pachetul vine cu 3 baterii pentru o durată totală de zbor de 48 de minute.
Cântărește doar 132 g: Această dronă cântărește doar 150 g și are dimensiunea unei palme atunci când este pliată, astfel încât poate fi transportată și poate zbura fără înregistrare sau certificare, ceea ce o face potrivită pentru începători. Ambalajul vine cu o pungă de depozitare pentru o portabilitate ușoară.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.