Dronă – Drona este echipată cu o cameră 1080P, o dronă cu patru rotori, imagistică termică, un timp de zbor de 34 de minute și o funcție de senzor de gravitate Galben (galben)


Pret: £1,332.26
(as of Jan 04,2023 20:38:49 UTC – Detalii)

Nume Culoare:Negru

Nume produs: UAV pliabil
Dimensiune: desfasurat: 26cmx27cmx6cm pliat: 14cmx14cmx6cm
Performanță de zbor: timp de zbor: 20 minute distanță de zbor: 150 de metri
Baterie telecomandă
Frecvența telecomenzii: 2.4GHz Baterie telecomenzii: 3×1.5V \\\\\\\\\AA\\\\\\\\\ baterie
Baterie de corp
Timp de încărcare: aproximativ 100 minute Capacitate baterie: baterie cu litiu 3,7 V 1800 mAh
caracteristicile produsului
Fuzelajul este pliat, o cheie pentru decolare, o cheie pentru aterizare, hover cu înălțime fixă, presiunea aerului înălțime fixă ​​conexiune WiFi, control APP, cameră/video cu recunoaștere a feței, întoarcere cu o singură tastă la casă, mod fără cap, zbor traiectorie, voce control, reglare viteză, transmisie în timp real
MAI MULT ÎN AER: Durata uriașă de viață a bateriei, de până la 20 de minute, vă permite să fotografiați epic, în timp ce senzorii din față, din spate și de jos recunosc obstacolele și previn accidentele.
Dronă cu cameră HD 1080P: drona este echipată cu camera avansată HD 1080P și înregistrează fără efort imagini uimitoare, imagini incredibile și videoclipuri clare.
Ușor de controlat: cu funcții precum menținerea înălțimii, modul fără cap, pornirea/aterizarea cu un singur buton și oprirea de urgență, drona este excelentă pentru începători și chiar pentru copii. De asemenea, puteți să le arătați familiilor și prietenilor cele mai bune spectacole, traiectorie, răsturnări la 360° și 3D VR etc.
transmisie live: funcția de stream live este redată în perspectiva primei persoane, care este înregistrată cu camera de pe telefonul dvs. Această cameră HD vă oferă o experiență vizuală și o plăcere de neegalat.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.