Dronă DCLINA cu cameră sub 250 g, cameră 4K pentru evitarea automată a obstacolelor de zbor Senzor de gravitate Mod fără cap 3D Flip RC Quadcopter pentru adulți și copii


Pret: £97.99
(as of Jan 04,2023 15:29:32 UTC – Detalii)

Pentru a calcula evaluarea generală cu stele și defalcarea procentuală în funcție de stea, nu folosim o medie simplă. În schimb, sistemul nostru ia în considerare lucruri precum cât de recentă este o recenzie și dacă recenzentul a cumpărat articolul de pe Amazon. De asemenea, analizează recenziile pentru a verifica încrederea.

Cameră HD 4K: Camera 4K de înaltă definiție și unghiul reglabil manual de 90° pot surprinde imagini uimitoare, clare și vii, cu rezoluție de culoare reală. Tot ceea ce vede camera ta în timp ce zbori este afișat în direct.
Evitarea obstacolelor cu detecție în infraroșu: Echipată cu un senzor în infraroșu, aeronava poate detecta obstacolele din față și le poate evita automat, ceea ce face ca zborul să fie mai stabil și mai sigur.
Flip 3D: Doar apăsați butonul de funcție, drona activează un flip în consecință. Chiar și pentru începători, este foarte ușor să obții performanțe uimitoare cu această funcție extrem de receptivă!
Modul Headless: Pur și simplu faceți clic pe butonul Headless Mode, acesta vă va permite să pilotați drona în funcție de orientarea controlerului fără a vă face griji cu privire la direcția în care se confruntă drona. Acest lucru face zborul mai ușor chiar și pentru începători.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.