Dronă cu control gestual ODDDOT Rc Quadcopter Dronă cu senzor de mână cu ceas inteligent controlat, răsturnări la 360°, lumină LED, 3 moduri, cablu USB, pentru cadouri de aniversare, cadouri de revelion


Pret: £24.81
(as of Jan 05,2023 01:47:20 UTC – Detalii)

Caracteristici:
Cu lumini LED: designul luminilor LED este perfect potrivit pentru zborul pe timp de noapte, când drona este la starea scăzută a bateriei, luminile LED clipesc.
Control prin gesturi: este mai ușor să pilotați o dronă cu mișcarea mâinii decât folosind o telecomandă, este nevoie doar să utilizați mișcările mâinii și un buton pentru a vă permite să faceți ceea ce doriți. Are nevoie de puțină practică pentru a vă familiariza cu comenzile. odată ce ai învățat trucurile, distrează-te.
Evitarea obstacolelor în infraroșu: apăsați de două ori butonul cu degetul pentru a activa funcția de evitare a obstacolelor, recunoaște automat obstacolele și barierele, designul sigur face o dronă versatilă pentru copii, adolescenți chiar și pentru adulți.
Reîncărcabil prin USB: Include baterii reîncărcabile și încărcarea acestuia cu cablul USB atașat, timpul de zbor durează aproximativ 7-8 minute pentru aproximativ o oră de încărcare, 80-100 de metri distanță de zbor.
Cel mai bun cadou pentru copii și începători: Datorită operațiunii simple, copiii și începătorii pot stăpâni rapid funcționarea dronelor fără prea mult antrenament. Cadou perfect pentru copii, copii, adolescenți chiar și pentru adulți ca cadou de naștere, Crăciun, Ziua Copilului, Ziua Recunoștinței. .
Specificație:
Material: ABS
Dimensiune: 17*17*4,5 cm
Include:
1 *Avion
1 * ceas RC
1 * lamă
1 * șurubelniță
1 * cablu de încărcare USB
1 * cablu de încărcare ceas
1 * telecomandă picătură de apă
2 * baterie

【LED-ul oferă vizibilitate】Iluminează cerul nopții cu LED-uri stroboscopice; Un cadru robust și o manevrabilitate ușoară vă permit să accelerați în orice luptă sau cursă cu drone.
【Evitarea obstacolelor în infraroșu】 Apăsați de două ori tasta cu degetul pentru a activa funcția de evitare a obstacolelor și pentru a identifica automat obstacolele și obstacolele. Designul de siguranță face ca UAV să devină un UAV multifuncțional pentru adolescenți și chiar adulți.
【Reîncărcabil prin USB】Include baterii reîncărcabile și încărcarea acesteia cu cablul USB atașat, timpul de zbor durează aproximativ 7-8 minute pentru aproximativ o oră de încărcare, 80-100 de metri distanță de zbor.
【Garanție de calitate】Dacă aveți orice problemă cu produsul, ne puteți contacta imediat,

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.