Dronă Autel EVO II 2021, Quadcopter pliabil Combo robust 8K HDR Video 48MP EVO 2 extins cu kit de accesorii (Kit 1)


Pret: £1,599.99
(as of Jan 05,2023 11:01:41 UTC – Detalii)

Caracteristici:
1. Diafragma fixă ​​F/1.8
Quadcopterul EVO II vine cu deschidere fixă ​​f/1.8 care captează mai multă lumină în condiții de lumină scăzută pentru a produce imagini și videoclipuri cu detalii uimitoare.

2. Fotografii de 48MP, Video HDR, Senzor de 1/2”, Cameră interschimbabilă
Drona Autel Robotics EVO II poate captura imagini la rezoluții de până la 8000*6000. Această rezoluție oferă utilizatorilor flexibilitate de a imprima cu o lățime de peste 100 de inchi.
Drona EVO II înregistrează videoclipuri 8K HDR la 25 fps, videoclipuri 6K la 30 fps și videoclipuri 4K la 60 fps.

3. Memorie mare
EVO Drone vine cu memorie încorporată de 8 GB și acceptă card SD de până la 256 GB pentru a stoca acele fotografii uimitoare de 48 MP și videoclipuri HDR.

4. Timp de zbor de 40 de minute
Camera EVO II Drone vine standard cu o baterie reîncărcabilă de 7100 mAh, oferind până la 40 de minute de zbor în mișcare înainte și 35 de minute la hover. EVO II folosește, de asemenea, sistemul patentat Battlock pentru a proteja împotriva ejectării bateriei în manevrele de mare viteză sau aterizările dure.
Cu rezistență maximă la viteza vântului de până la 39-46 mph (62-74 km/h), EVO II pur și simplu zboară mai stabil decât alte drone.

Kitul 1 include:
1 x Aeronavă
1 x suport pentru baterie și cardan
1 x telecomandă
1 x încărcător
1x cablu pentru telecomandă – tip B
3 x elice (perechi)
1 x cablu de conectare USB (2 buc: Micro Tip B și Tip C)
1 x listă de ambalare și ghid rapid și declinare a răspunderii și instrucțiuni de siguranță și ghid de utilizare în siguranță a bateriei

Kitul 2 include:
1 x Aeronavă
1 x suport pentru baterie și cardan
1 x telecomandă
1 x încărcător
1x cablu pentru telecomandă – tip B
3 x elice (perechi)
1 x cablu de conectare USB (2 buc: Micro Tip B și Tip C)
1 x listă de ambalare și ghid rapid și declinare a răspunderii și instrucțiuni de siguranță și ghid de utilizare în siguranță a bateriei
1 x baterie suplimentară
1 x carcasă rigidă
【40 de minute de zbor foarte lung】: EVO II nu este prezentat doar cu imagini de înaltă rezoluție și evitare inteligentă, ci și cu componente de înaltă tehnologie. Bateria de mare capacitate de 7100 mAh îi oferă 35 de minute timp de zbor sau 40 de minute de zbor la viteza maximă de 44 mp/h.
【Raza de 5,59 mile】: Quadcopterul de dronă EVO II își împinge și mai mult limitele la o rază de transmisie de 9 km/5,59 mile. te-ai conectat tot drumul în timpul zborului chiar și în mulțime și păduri dese.
【Evitarea obstacolelor la 360°】: Sistemele de detectare a vederii binoculare din față, spate, stânga, dreapta, sus și inferioare ale dronei Autel EVO II cu drone au fost utilizate pentru a calcula distanța dintre aeronavă și obstacolele potențiale. Poate permite EVO II să controleze cu precizie viteza dronei pentru a evita o coliziune.
【Notă caldă】: Vă rugăm să verificați legile și reglementările locale înainte de a decolare, asigurați-vă că zburați legal. Dacă aveți orice întrebare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.