Cadouri de jucărie cu minge zburătoare pentru băieți și fete de 6-15 ani, orb zburător, minge zburătoare cu mini dronă controlată manual, spinner zburător rotativ la 360° cu lumini LED pentru copii/băieți/adulți cadou de aniversare cu vârsta peste 6 ani


Pret: £23.99
(as of Jan 06,2023 02:32:06 UTC – Detalii)


Ai aceste preocupări? Copiii sunt dependenți de telefoanele mobile și jocurile electronice online și nu sunt dispuși să comunice cu părinții lor. Lasă-ne să te ajutăm, Minge zburătoare care poate fi jucată atât de adulți, cât și de copii, ține copiii departe de jocuri și tinerii departe de stres.

Fără antrenament, pornire rapidă: Agitați ușor sau aruncați-o ușor, iar mingea zburătoare va răspunde la zbor într-o clipă. Mingea zburătoare magică poate urca singură în aer înainte de a se întoarce pentru o aterizare sigură în palma mâinii tale. Este timpul să începeți să vă prezentați tehnologia.

Sigur și suficient de durabil: carcasa de protecție sferică din plastic sigură și concepută pentru a fi folosită de copii cu încredere. Materialul flexibil al mingii nu afectează performanța echipamentului dacă lovește peretele sau cade pe podea.

Traseul gratuit al spinnerului zburător: efecte de iluminare cu LED-uri colorate, diferite metode de zbor, lucruri bune pentru jocurile părinte-copil, autonomie super baterie, sigură și durabilă și cadouri excelente.

Serviciu Clienți 24 de ore: Această jucărie poate exercita copiii pentru a le îmbunătăți coordonarea ochi-mână și a ușura stresul și relaxarea adulților. Lăsați copiii să-și lase telefoanele jos și să ia mingea zburătoare să se joace în aer liber! Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail și vom fi bucuroși să vă ajutăm să rezolvați problema în mod eficient.

Cum să joci⭐
⭐ Porniți comutatorul de alimentare – Agitați jucăria zburătoare pentru a începe. Toate cu o singură apăsare de buton.
⭐ Agitați jucăria zburătoare, opriți întrerupătorul pentru a opri.
⭐ Trebuie exersat de mai multe ori pentru ca acesta să zboare corect.
⭐ Cadou minunat cu mingea zburătoare

Ce este în cutie✨
1 * Minge zburătoare
1 * cablu USB
1 * Manual

【Explorați mai multe moduri de a juca】: Deblocați posibilități nelimitate de explorare, zbor drept, înapoi, stânga, dreapta, viraje în mai multe unghiuri, joc cu ușurință în interior și în aer liber, unul sau mai mulți jucători. Operațiune de zbor gratuită, oferindu-vă o experiență diferită.
【Sigur și durabil】:A trecut certificarea Ce cerută de țară. Mingea zburătoare este realizată din material plastic PP non-toxic ecologic, o carcasă de protecție cu plasă completă, design la 360°, complet sigur pentru a prinde cu mâinile. Materialul super flexibil face ca mingea zburătoare să lovească peretele sau să cadă de la înălțime la sol fără a afecta performanța dispozitivului.
【Design reîncărcabil și portabil】: mingea zburătoare este echipată cu încărcare USB. Poate fi încărcat complet după 25 de minute de încărcare prin cablul Micro USB. O singură încărcare poate oferi 8-10 minute de zbor. În același timp, poate fi încărcat prin computer, adaptor de alimentare, telefon mobil și sursă de alimentare mobilă.
【Cele mai bune cadouri】 Aceasta este o jucărie pentru ameliorarea stresului pe care o pot juca copiii și adulții. Poate fi folosit ca o idee frumoasa de cadou de Craciun sau ca un cadou surpriza de ziua de nastere pentru familie si prieteni. Unic poate stârni oricând curiozitatea copiilor! Cel mai bun cadou pentru băieți și fete 6 7 8 9 10 12 13 14 15 16 17 18.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.