ACHANFLY Pad de aterizare pentru dronă Covoraș de aterizare pliabil pentru dronă 55 cm/21,6 inci Covoraș de dronă impermeabil pentru dronă Pad universal pentru dronă Accesorii pentru dronă helipad cu două fețe pentru DJI Mavic, Mavic 3, Mavic Mini 2, DJI Mini 2


Pret: £10.98
(as of Jan 04,2023 18:34:16 UTC – Detalii)

Covoraș de aterizare pentru dronă
✅【Material rezistent la apă】Pista de aterizare a dronei este realizată din material de nailon rezistent la apă de înaltă calitate, unghii din ABS. care previne îmbinarea cu apă a platformei de aterizare, protejează drona de umiditatea de la suprafață. Elipad-ul cu pliere rapidă îl face mai rapid de curățat sau uscat ulterior.
✅【Fâșii reflectorizante de noapte】 Autocolantele reflectorizante pot fi lipite pe zona cercului imprimat și ajută la localizarea covorașului de aterizare pe timp de noapte pentru o experiență mai bună. De asemenea, asigură o vizibilitate optimă chiar și în condiții de ceață și ploaie, mai stabilă și netedă.
✅【Culoare cu două fețe】Covorașul pliabil pentru drone folosește o utilizare dublă cu un design de culoare dublă, cu o litera mare „H” în locul central care ajută la evidențierea locației dronei. Albastrul este bun pentru mediul rural rural, iar portocaliul excelent pentru suprafețele metalizate ale orașului. Ideal pentru iarbă umedă, plajă, stânci stâncoase, câmpuri noroioase.
✅【Pad universal pentru drone】Pad de aterizare Uav poate fi, de asemenea, folosit ca antrenament de aterizare pentru începători cu UAV. Cele mai bune accesorii de zbor în aer liber pentru Mavic Air/DJI MAVIC PRO/MAVIC 2 PRO MAVIC 2 ZOOM, DJI Spark, dji fpv, Tello și alte drone mici.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.