W7 12 zile de frumos calendar de Advent – 12 uși de machiaj fantastic și surprize cosmetice pentru după Crăciun – fără cruzime, cadouri de sărbători pentru adolescenți, fiice și fete


Pret: £14.95
(as of Nov 02,2022 14:11:03 UTC – Detalii)

Pentru a calcula evaluarea generală cu stele și defalcarea procentuală în funcție de stea, nu folosim o medie simplă. În schimb, sistemul nostru ia în considerare lucruri precum cât de recentă este o recenzie și dacă recenzentul a cumpărat articolul de pe Amazon. De asemenea, analizează recenziile pentru a verifica încrederea.

BEL MAI FRUMOȘ: Conține o mare varietate de produse vibrante, cele mai bine vândute, ambalate în cutii individuale de cadou. Selecția conține unele dintre cele mai iubite și mai discutate produse despre care sunt prezentate pe scară largă pe rețelele sociale. Acest set de mare valoare este ideal pentru femei, soții, mame și prietene.
RĂFAȚARE FESTIVĂ: Cu un răsfăț care va fi deschis zilnic după cel magic până în ziua de Crăciun, veți găsi 12 zile de surprize colorate de frumusețe de dezvăluit. Acest calendar de advent este perfect conceput pentru iubitorii de frumusețe. Machiaj și cadouri de frumusețe de mare calitate pentru a trata prietenii și familia înainte de Revelion.
CONTINE: Sortiment de non-toxic full size si travel; Accesorii pentru păr, crem de buze, crem de ochi, iluminator, fard de obraz, ser de față pentru stingerea umidității, luciu transparent, rimel, bronzant și ruj.
DURABIL: 12 Days este fabricat din cutii individuale de carton pentru a sprijini misiunea W7 de a reduce risipa de plastic de unică folosință. Cumpărați acest produs de mare valoare cu încrederea că toate articolele sunt complet fără cruzime și de înaltă calitate.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.