Suport pentru burete de machiaj FERYES – Husă pentru blender de machiaj de frumusețe din silicon, rezistentă la rupere, ecologică, pentru călătorie – kaki


Pret: £9.99
(as of Jan 06,2023 08:44:09 UTC – Detalii)

Ce am făcut eu, Makers trăiește mai bine
LĂSAȚI-O SĂ RESPIRE – Acum nu trebuie să vă faceți griji cu privire la murdărie pentru puful dvs. de frumusețe. Cu un design cu două fețe, organizatorul nostru de burete de frumusețe va asigura o ventilație transversală adecvată și va permite buretelui de față să respire.
V-ați săturat să folosiți plastic? – Noi suntem. Suportul nostru pentru burete de machiaj este un recipient din silicon moale, astfel încât să îl puteți folosi cu comoditate. Pur și simplu strângeți-l puțin pentru a fi introdus și scos ușor din blender ori de câte ori îl folosiți.
TOȚI BURETELE DE FRUMUSEȚE BINE VENIT – Indiferent dacă sunt burete de frumusețe mare sau mic, suportul pentru burete de machiaj FERYES îi va găzdui pe toți. Este suficient de flexibil pentru a se potrivi de toate dimensiunile de bureți de machiaj.
NU RĂTAȚI – Oferă un plus de dragoste și grijă buretelui tău de frumusețe. Faceți clic pe galben adăugați în coș astăzi și obțineți un setter de machiaj mai curat și mai sigur.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.