Supliment cu peptide de colagen hidrolizat Dose & Co Beauty Colagen (fără aroma) – fără OMG, fără gluten, fără zahăr


Pret: £27.84
(as of Jan 04,2023 13:31:20 UTC – Detalii)

COLAGEN DE FRUMUSEȚE: Dose and Co Beauty Collagen este amestecul perfect de putere al acestui ingredient de înaltă calitate și din surse durabile. Această pulbere este ușor digerată și absorbită de organism pentru performanță maximă
BENEFICII PENTRU SĂNĂTATE: Colagenul nostru nu conține gluten și OMG și ajută la îmbunătățirea aspectului ridurilor (scăderea ridurilor)*, ajută la îmbunătățirea elasticității, structurii suprafeței pielii*, fermității pielii* și ajută la îmbunătățirea aspectului unghiilor*. Fiecare porție vine cu 10 grame de colagen de tip 1-3 și este prietenoasă cu keto. *Când o porție este consumată în fiecare zi, ca parte a unei diete sănătoase, care include o varietate de alimente
UȘOR DE ADĂUGAT ÎN VIAȚA TA DE ZI DE ZI: Dose and Co se adaugă cu ușurință în lichide fierbinți sau reci, fiind solubil în orice, de la cafea și smoothie-uri până la ceai și apă. 1-2 linguri pe zi de Dose and Co este tot ce aveți nevoie pentru a vă desfășura ziua în mod corect.
AMBALARE FĂRĂ PLASTIC: Ambalajul Dose & Co este cu mândrie fără plastic – ceea ce înseamnă că poți avea grijă de tine și de planetă în același timp.
DOZA ȘI CO: Suntem credincioși în hrănirea corpului din interior spre exterior, cu îngrijire de sine fără efort, de zi cu zi. Aceasta este diferența Dose & Co. O gamă de produse premium de colagen concepute pentru a se integra perfect în rutina ta zilnică – oriunde te-ar duce ziua.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.