STYLPRO Mini Frigider Beauty (4 litri), Rose Gold, Frigider sau încălzitor portabil pentru îngrijirea pielii, produse de frumusețe, machiaj și cosmetice, organizator de depozitare pentru dormitor, baie sau dressing, cadou pentru femei


Pret: £52.00
(as of Jan 05,2023 21:37:42 UTC – Detalii)

Servește frumusețea caldă sau rece – frigiderul stylPro Beauty poate răci cremele de față sau încălzi încălzitoarele de mâini, doar alegeți modul dvs. Capacitate de 4 litri – păstrând până la 4 litri de produs, Frigiderul nostru are loc pentru toate produsele preferate de frumusețe păstrează performanța – produse de păstrare refrigerat maximizează performanța, strânge porii, umflă pielea și prelungește perioada de valabilitate sporește igiena: produsele răcoritoare împiedică dezvoltarea bacteriilor și ingredientele să se strice mereu proaspete: cu protecție încorporată la temperaturi scăzute, interiorul este întotdeauna peste 2°C, ceea ce înseamnă că produsele nu se vor strica niciodată elegant în aur roz: cu detalii subtile de aur roz, frigiderul stylPro Beauty arată elegant pe comoda dumneavoastră. Frumusețea se servește cel mai bine rece sau cald! Cu capacități de temperatură dublă, frigiderul de frumusețe stylPro de 4 litri poate fie să răcească produsele cu 20°C sub temperatura camerei, fie să încălzească pachetele până la 45-55°C. Pur și simplu apăsați comutatorul pentru a vă alege modul și așteptați ca magia să apară. Micul nostru frigider poate stoca până la 4 litri de produsele dumneavoastră preferate de înfrumusețare, răcindu-le și păstrându-le astfel încât să poată funcționa la cel mai înalt potențial. Nu numai că produsele tale sunt păstrate proaspete, dar folosirea produselor refrigerate strânge porii și îndepărtează pielea, ceea ce înseamnă că pielea ta va fi strălucitoare de prospețime! Păstrați lac de unghii, cremă solară, toner, produse naturale, creme de față, măști de folie, machiaj lichid, creioane pentru ochi și buze, spray-uri, creme hidratante, pachete de căldură și multe alte produse în răspunsul stilpro la depozitarea proaspătă și igienă a frumuseții. Cu protecția internă la temperaturi scăzute, înghețul și condensul sunt prevenite, iar produsele sunt întotdeauna protejate. Cu detalii elegante din aur roz, frigiderul stylPro Beauty arată la fel de proaspăt la exterior ca și la interior. Aprovizionați, porniți și aplicați în siguranță produse proaspete pe piele.
✅ Folosirea produselor răcite ajută la răcirea și umplerea pielii, strânge porii și maximizează performanța produsului. În plus, utilizarea de îngrijire rece vara oferă un element revigorant rutinei tale de frumusețe.
✅ Produsele dumneavoastră de înfrumusețare și de îngrijire a pielii nu se vor strica sau îngheța niciodată atunci când sunt păstrate în frigiderul STYLPRO Beauty, deoarece protecția încorporată la temperaturi scăzute menține întotdeauna interiorul peste 2°C.
✅ Cu capacități suplimentare de încălzire, frigiderul STYLPRO Beauty poate încălzi și produse, cum ar fi prosoape calde, uleiuri faciale și corporale, pachete de încălzire și încălzitoare de mâini.
✅ Ambalajul frigorific Beauty STYLPRO de patru litri este realizat din: carton reciclat 📦 și cerneală pe bază de plante🌱, făcând întregul ambalaj 100% reciclabil ♻️

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.