Silky Bae Beauty Frigider – Mini frigider pentru îngrijirea pielii – Cu rafturi detașabile și oglindă cu ecran tactil cu lumină – Frigider mic pentru dormitor și depozitare pentru cosmetice, machiaj și produse pentru ten – Capacitate de 4 litri


Pret: £54.95
(as of Oct 31,2022 01:56:21 UTC – Detalii)

Unele produse de îngrijire a pielii nu trebuie păstrate într-un mediu cald, deoarece acest lucru le va afecta eficacitatea și longevitatea. Acesta este motivul pentru care multe femei își păstrează produsele cosmetice la frigider. Problema cu aceasta, totuși, este că vă poate îngheța produsele sau poate chiar le poate face să miros a mâncare.
💙 PERIOADA DE VALITARE PRELUNGITA – Păstrarea elementelor esențiale de îngrijire a pielii într-un mediu cald poate afecta eficacitatea și longevitatea acestora. Depozitarea machiajului în mini-frigidere le ajută să rămână mai proaspete pentru mai mult timp.
❤️ TEMPERATURA PERFECTĂ – Frigiderul nostru pentru îngrijirea pielii va răci orice produs cosmetic până la o temperatură optimă, sub camera camerei, de 20°C. Acest lucru vă menține calitatea machiajului și îl menține sanitar.
💛 Se dublează ca oglindă de machiaj – Ceea ce este grozav la frigiderul nostru de machiaj răcoritor este că are un vanity miniatural cu o lumină cu ecran tactil. Folosește-l când te machiezi sau când faci rutina de îngrijire a pielii.
💚 CAPACITATE 4 LITRI – Mini-frigiderul nostru pentru dormitoare este suficient de mare pentru a-ti depozita produsele de machiaj si ingrijire a pielii cu o dimensiune interioara de 14,5×15,5×24 cm si o dimensiune exterioara de 19,5x26x28 cm.
💜 PENTRU DIFERITE PRODUSE DE ÎNGRIJIREA PIELEI – Păstrează ingredientele benefice ale cosmeticelor și produselor tale pentru piele cu frigiderul nostru alb de îngrijire a pielii. Păstrați-vă crema, serurile, rolele de jad sau măștile de foi!

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.