Set pijamale Disney pentru femei, top cu camis și pantaloni scurți de somn Frumoasa adormită pijamale pentru femei


Pret: £9.99
(as of Jan 06,2023 01:20:34 UTC – Detalii)

CEI CEL MAI DREGĂT PJS PJS PRINCESA DISNEY – faci cumpărături online pentru seturi confortabile de lounge pentru femei sau fete adolescente sau cauți noi seturi de pijamale scurte pentru femei pentru sezonul de vară? Nu ratați aceste pijamale scurte exclusive, Frumoasa Adormită. Acest set de pijamă drăguț include un top camisole din bumbac moale, cu Frumoasa Adormită și coroană de prințesă strălucitoare și pantaloni scurți roz asortați cu detaliu cu volane.
DISPONIBIL ÎN MĂRIRI DE LA S LA XL – Pjs-urile noastre pentru femeie Frumoasa Adormită sunt disponibile în mărimea S (mică), M (medie), L (mari) și XL (extra mare). Pantalonii scurti PJ au talie elastică și închidere cu șnur pentru a asigura o potrivire perfectă pentru toți. Vă rugăm să verificați imaginile furnizate pentru diagrama cu dimensiuni complete.
MARFĂ OFICIALĂ DISNEY – aceste pijamale drăguțe roz au licență oficială și au fost concepute exclusiv în colaborare cu echipa Walt Disney Studio. Am optat pentru un stil feminin de pantaloni scurți și pijamale cu bretele potrivite pentru doamne și adolescente. Dacă ești fan al filmelor Disney, cu siguranță te vei îndrăgosti de aceste seturi confortabile de haine pentru femei.
100% BUMBAC – Producem întotdeauna îmbrăcămintea de noapte pentru femei folosind materiale de calitate superioară. Pentru acest set de pijamale scurte, am selectat un material din bumbac pur, moale, respirabil și care păstrează foarte bine culorile, chiar și după cicluri de spălare nesfârșite. Țesătura proaspătă de bumbac a acestor pijamale scurte de damă va fi apreciată de toți vara și va fi la fel de bucurată iarna de cei care preferă pijama lejeră și aerisită.
CADOURI DISNEY PENTRU FEMEI SI ADOLESCENTI – ești în căutarea unui cadou de ziua ta pentru mama, sora, mătușa sau pentru o fată de 16 ani? Aceste pijamale Disney sunt o idee grozavă de cadou pentru toate vârstele și vor fi perfecte ca cadou de ziua de naștere, cadouri de Crăciun, cadou de Valentine sau cadou de ziua mamei pentru toți fanii Disney.
Dimensiuni pachet : ‎ 28,4 x 23,9 x 4 cm; 260 de grame
Data primului disponibil: 4 mai 2021
Producător: TDP Textiles
ASIN: B093X2TH95
Departamentul: Femei

DISPONIBIL ÎN MĂRIRI DE LA S LA XL – pijele noastre de damă Frumoasa Adormită sunt disponibile în mărimea S (mic), M (mediu), L (mari) și XL (extra mare). Pantalonii scurti PJ au talie elastică și închidere cu șnur pentru a asigura o potrivire perfectă pentru toți. Vă rugăm să verificați imaginile furnizate pentru diagrama cu dimensiuni complete.
100% bumbac
Fixare: Trageți
Fără mâneci
MARFĂ OFICIALĂ DISNEY – aceste pijamale drăguțe roz au licență oficială și au fost concepute exclusiv în colaborare cu echipa Walt Disney Studio. Am optat pentru un stil feminin de pantaloni scurți și pijamale cu bretele potrivite pentru doamne și adolescente și un mesaj amuzant „Nu treziți această prințesă”. Dacă ești fan al filmelor Disney, cu siguranță te vei îndrăgosti de aceste seturi confortabile de haine pentru femei.
100% BUMBAC – fabricăm întotdeauna îmbrăcămintea de noapte pentru femei folosind materiale de calitate superioară. Pentru acest set de pijamale scurte, am selectat un material din bumbac pur, moale, respirabil și care păstrează foarte bine culorile, chiar și după cicluri de spălare nesfârșite. Țesătura proaspătă de bumbac a acestor pijamale scurte de damă va fi apreciată de toți vara și va fi la fel de bucurată iarna de cei care preferă pijama lejeră și aerisită.
CADOURI DISNEY PENTRU FEMEI SI ADOLESCENTI – cauti un cadou de ziua ta pentru mama, sora, matusa sau pentru o fata de 16 ani? Aceste pijamale Disney sunt o idee grozavă de cadou pentru toate vârstele și vor fi perfecte ca cadou de ziua de naștere, cadouri de Crăciun, cadou de Valentine sau cadou de ziua mamei pentru toți fanii Disney.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.