Set de perii pentru uscător de păr 4 în 1, PARWIN PRO BEAUTY Aparat de stilizare cu aer cald cu 4 atașamente ca uscător de păr, perie cu aer cald, difuzor de păr, perie fierbinte pentru coafarea părului, îngrijire ionică fără încrețire, 1000 wați, gri


Pret: £85.99 - £79.99
(as of Jan 05,2023 05:31:10 UTC – Detalii)

  • PARWIN PRO BEAUTY este un brand de modă axat pe dezvoltarea de instrumente profesionale inovatoare de coafură.
  • PARWIN PRO BEAUTY creează instrumente profesionale de coafură pentru a vă ajuta să vă aranjați părul mai eficient și să descoperiți mai mult din frumusețea voastră diferită.

ACCESORII DE STYLING INTERSCHIMBABILE – Acest set de perii cu aer cald vine cu 4 accesorii de styling, trebuie doar să apăsați butonul de pe mâner și puteți înlocui cu ușurință accesoriul. Atingerea diferitelor nevoi de stil, de asemenea, curățarea mai ușoară a accesoriilor de styling. Un aparat poate ca diferite instrumente de coafură, cum ar fi un uscător de păr cu difuzor pentru păr creț, un uscător de păr, o perie fierbinte, un uscător de păr cu difuzor, o perie de ondulare etc.
3 MODURI – Motor încorporat de 1000 wați, uscare rapidă și coafare. 3 setari de caldura si 2 setari de ventilator. Diferite niveluri de ventilator și temperaturi sunt potrivite cu diferite accesorii de styling pentru o varietate de opțiuni de styling. Utilizați setarea HIGH pentru părul gros și setarea LOW pentru părul fin. Utilizați setările COOL pentru a vă modela stilul de lungă durată.
ÎNGRIJIREA IONICĂ – Acest uscător de păr uscător de perii cu un generator încorporat care eliberează ioni negativi care contracarează în mod activ electricitatea statică printr-un efect anti-încreț și adaugă strălucire în timp ce uscați părul. Reduce sarcina statică a părului și oferă mai mult volum. Când vă periați părul, fluxul de aer cu ioni negativi acționează asupra părului, volumându-vă părul și făcându-l să arate mai viguros și mai elegant. Perii fierbinți excelente pentru coafarea părului.
DESIGN PROFESIONAL ȘI SERVICE – ① Înveliș ceramic care reține umiditatea, perie pentru uscare cu suflare, distribuție uniformă a căldurii pentru un rezultat neted, moale și strălucitor. ② Sfat cool ③ Design detașabil, ușor de curățat ④ Șnur pivotant la 360° pentru o coafare fără efort ⑤ Ambalare și geantă de depozitare rafinată, cu o varietate de accesorii de coafură, cadou ideal pentru a-ți exprima dragostea. ⑥ 365 de zile banii înapoi sau serviciu de înlocuire, timp de răspuns 24 de ore la e-mailuri. Asistență permanentă pentru utilizarea produsului.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.