Set de pensule de machiaj din marmură DUAIU, pudră sintetică premium Kabuki, fard de obraz, fond de ten, corector, pensule pentru fard de pleoape, cu burete de machiaj și o perie de curățare (B:Set de marmură roz)


Pret: £11.99 - £7.99
(as of Nov 02,2022 01:52:11 UTC – Detalii)

burete de machiaj
Burete de machiaj și ou de pensulă: 4 burete de machiaj, două moduri de utilizare, umed pentru fond de ten lichid, cremă BB sau CC și alte produse cosmetice lichide; uscat pentru pudră, pudră de contur și fard de obraz etc. Un ou de pensulă vă oferă o curățare ușoară și rapidă a pensulelor de machiaj.
Pensule de machiaj cruelty free: set de pensule de calitate profesională, catifelare ridicată, din fibră sintetică fără cruzime, perii super moi și groși, cu peri hipoalergenici, blând până la sensibil, protejează pielea delicată.
Actualizare secundară: Conform feedback-ului clienților, proiectat și produs de experți din industrie, dimensiunea mânerului periei este proiectată în trei dimensiuni diferite, în funcție de dimensiunea palmei, care este convenabil de apucat și controlat și vă oferă instrumente de machiaj mai confortabile. .
Idee pentru cadou: Setul de cadou rafinat și la modă este cea mai bună alegere pentru iubitorii de machiaj. Este cadoul perfect pentru Crăciun, ziua de naștere, aniversare și Ziua Mamei. Dacă aveți întrebări, nu ezitați să ne contactați.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.