Set de pensule de machiaj din bambus Professional-START MAKERS 11 mini pensule de machiaj și 4 bureți de blender pentru fond de ten, pudră, corector, fard de obraz, fard de obraz, cosmetice, pensule de machiaj pentru față


Pret: £9.99
(as of Nov 01,2022 22:13:20 UTC – Detalii)

machiaj moale

【PERI PREMIUM】Perii din fibre de înaltă calitate nu se deformează și se scurg ușor, care au o aderență puternică asupra pudrelor sau cremelor. Pensulele de machiaj sunt moi și prietenoase cu pielea, se pete uniform și ajută la crearea unui aspect natural. (Recomandat pentru utilizare atunci când pielea este în stare bună)
【MÂNERE NATURALE DE BAMBUS】 Mânerul pensulelor de machiaj pentru față este fabricat din bambus ecologic, care este confortabil de ținut, anti-alunecare. Mânerul este conectat la capul periei cu un tub de aluminiu îngroșat pentru a preveni destrămarea pensulei de machiaj.
【UȘOR DE CARRAT】Acest set de pensule de machiaj naturale este atât un bun asistent de machiaj acasă, cât și un set portabil de pensule de machiaj de călătorie pentru aplicații de machiaj în exterior. Lasă setul de mini pensule de machiaj să te ajute să menții un aspect frumos oricând și oriunde.
【CADOURI MINUTE】Setul de pensule de machiaj din bambus poate fi un cadou surpriză pentru mama, soția sau iubita la diferite sărbători sau zile de naștere. Orice problemă, vă rugăm să nu ezitați să contactați echipa de servicii pentru clienți SLS-Beauty, serviciu de răspuns 24 de ore pe timp de linie.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.