Set de blender cu burete de machiaj, 11 bucăți Beauty Blender pentru fond de ten, perfect pentru cremă lichidă și pudră, aplicator cosmetic multicolor


Pret: £8.99
(as of Nov 02,2022 06:45:16 UTC – Detalii)

Textura fină
Dublă utilizare – Blenderul de frumusețe poate fi folosit direct pe produsele cosmetice pudrate atunci când este uscat și poate fi împreună cu cosmetice cremoase sau cosmetice lichide atunci când sunt umede. Potrivit pentru fond de ten, fard de ochi, pudră liberă, fard de obraz, corector etc.
Economisiți utilizare – Suprafața blenderului de machiaj este delicată și moale, iar dimensiunea porilor este uniformă. Nu va absorbi prea multe produse cosmetice, ajutându-vă să economisiți cantitatea utilizată de produse cosmetice.
Diferite dimensiuni – Setul de bureți de machiaj are 3 dimensiuni diferite și oferă 3 stiluri: tărtăcuță, picături de apă, suprafață tăiată oblică pentru diferitele nevoi, ajutându-vă să aveți grijă de fiecare parte a feței.
Ușor de utilizat – buretele de amestecare a machiajului va crește mai mare și mai moale atunci când este expus la apă. Machiajul cu buretele este comod si rapid, este instrumentul ideal de machiaj. Cu 1 găleată de depozitare, astfel încât să nu vă faceți griji că le pierdeți.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.