Set cadou de mască de față 7th Heaven Multi Mask’erpiece cu 3 tuburi de mască de față, cârpă de față și aplicator de mască de față pentru curățarea și detoxifierea pielii | Ideal pentru toate tipurile de piele


Pret: £11.99
(as of Nov 01,2022 02:54:22 UTC – Detalii)

Personalizați-vă rutina de îngrijire a pielii și vizați zonele cheie de nevoie, cum ar fi zona T, obrajii sau bărbia, cu setul nostru cadou de măști de față Multi Mask’erpiece. Conținutul include: Tub de mască de față peel-off cu alge marine negre de 100 ml Tub de mască de față cu noroi de la Marea Moartă 100 ml Tub de mască de față cu castraveți Peel-Off 100 ml Aplicator de mască de față din silicon de marcă Lavetă de curățare super moale *Conținutul poate varia și poate provoca, de asemenea, fericire! Aprobat de Societatea Vegetariana! Tot ceea ce facem este vegetarian sau vegan și nu adăugăm niciodată nimic rău. Suntem mândri că suntem fără cruzime! Protectori ai celor patru picioare și blăniți – din prima zi am spus nu testării pe animale. Sună-ne visători de îngrijire a pielii, numiți-ne pionieri. Am fost unul dintre primii pe scena măștilor de față în 1985. Lucrăm și ne pregătim aproape toate măștile din Marea Britanie, cu fondatorul nostru, Gregory Butcher OBE, conducând calea!
✨ Conține 3 dintre cele mai vândute măști de față, o cârpă moale de curățare pentru față și un aplicator de mască de silicon la îndemână.
😀 Conținutul poate provoca fericire!
🍃 Vegan aprobat de Societatea Vegetariana.
🐰 Protectori ai celor patru picioare și blăniți – din prima zi am spus nu testării pe animale.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.