Set cadou Cath Kidston Beauty Keep Kind Pamper Hamper (cu baie cu spumă de 100 ml, loțiune de corp 50 ml, cremă de mâini 50 ml, exfoliant de corp 50 ml, 3 săruri de baie de 20 g)


Pret: £25.00 - £17.88
(as of Jan 06,2023 23:32:03 UTC – Detalii)

Setul de coșuri de răsfăț Cath Kidston Keep este plin cu delicii luxoase, cu parfum de cassis și trandafir, pentru baie și corp, finisate cu o fundă roșie vesel. Găsiți în interior gata pentru o seară de răsfăț: săruri de baie parfumate (3 x 20g); baie cu bule de lux, blândă, cu extracte de frangipani și tămâie (100 ml); exfoliant de corp cu coajă exfoliantă de nucă (50 ml) pentru a lăsa pielea moale; Loțiune de corp îmbogățită cu unt de shea (50 ml) iar pentru un plus de dragoste și noroc, o cremă de mâini (50 ml) cu unt de shea și uleiuri esențiale de frunze de cuișoare, mentă și semințe de țelină completează setul. Fără cruzime și prietenos cu veganii. Proiectat în Anglia.
Pregătește-te pentru o seară de răsfăț: săruri de baie parfumate (3 x 20g)
baie cu bule de lux, blândă, cu extracte de frangipani și tămâie (100 ml)
un exfoliant de corp cu coajă de nucă exfoliantă (50 ml)
Tot în interior: loțiune de corp îmbogățită cu unt de shea (50 ml) iar pentru un plus de dragoste și noroc, o cremă de mâini (50 ml) cu unt de shea și uleiuri esențiale de frunze de cuișoare, mentă și semințe de țelină completează setul
Cutia exterioară de cadou este perfectă pentru reutilizare, decorată cu ilustrații feerice de Cath Kidston cu lebede de dragoste, porumbei păcii, trandafiri și inimi.
Fără cruzime și prietenos cu veganul. Proiectat în Anglia folosind modele autentice Cath Kidston

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.