Pilă electrică pentru picioare Scholl Velvet Smooth cu reumplere exfoliantă, albastru


Pret: £39.99 - £28.97
(as of Oct 31,2022 05:41:16 UTC – Detalii)

Pentru o senzație ușoară a picioarelor mătăsoase și netede. Suprafața ruloului de tratament catifelat neted (TM) este cu particule mikroabrazive de lungă durată și cristale de diamant măcinate cu precizie. Îndepărtează pielea aspră de la prima aplicare* și lasă picioare vizibil mai netede și mai moi. Mâner moale la atingere cu formă ergonomică, role de tratament interschimbabile cu cristale de diamant, mișcări circulare blânde și eficiente, funcționează cu baterie, gata de utilizare.
Preparare si utilizare:
Folosește peria pentru a exfolia ușor pielea uscată și descuaată de pe picioare și picioare. Ajută crema hidratantă să vă mențină pielea netedă și moale.
Capul obișnuit al rolei grosier îndepărtează pielea tare care se acumulează sub presiune.
Instrucțiuni de utilizare: Păstrați ambalajul exterior pentru referințe ulterioare. Vedeți interiorul pentru instrucțiuni complete.

Avertisment de siguranță:
Precauții: Cap de rolă grosier obișnuit. Pentru utilizare numai pe pielea tare a picioarelor. Perie de exfoliere a pielii uscate: Pentru utilizare pe picioare și picioare. Nu utilizați dispozitivul oriunde pe corp. Utilizați numai în scopul pentru care a fost destinat. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Nu utilizați în aceeași zonă mai mult de 3-4 secunde o dată. Opriți imediat utilizarea dacă apare iritație sau disconfort. A nu se utiliza pe pielea ruptă, inflamată sau iritată. Nu scufundați dispozitivul în apă. Acest produs nu este potrivit pentru diabetici și cei cu circulație sanguină deficitară. Nu folositi peria de exfoliere daca suferiti de o afectiune dermatologica. Țineți părul lung departe de dispozitiv când este utilizat.

CAP DE CRISTAL GRUP AUTOROTATIV: Sistemul Scholl Velvet Smooth dispune de un cap cu rotație automată la 360 de grade cu o textură de cristal grosier care îndepărtează eficient pielea moartă și uscată de pe picioare; complet fără durere! Alegeți setarea de viteză dorită și ieșiți cu încredere în această vară cu Scholl. Include 4 baterii AA
TEHNOLOGIE SENSIBILĂ LA PRESIUNE: Îndepărtarea pielii dure de pe călcâi, degete și picioare este rapidă, ușoară și sigură cu sistemul Scholl Velvet Smooth. Senzorul său de presiune încorporat oprește automat pila dacă se aplică prea multă presiune, evitând orice deteriorare a piciorului
CAP DE PERIE EXFOLIANT BONUS: Dispozitivul de îndepărtare a pielii dure de la Scholl, gata de utilizat, vine cu o perie cu role de reumplere, concepută pentru exfolierea pielii uscate de pe picioare și picioare. Bagheta de pedichiură este compatibilă cu toate capetele de picior Scholl, astfel încât să puteți amesteca și potrivi rolele preferate pentru a crea o rutină personalizată de îngrijire a picioarelor.
PICIOARE NETETE ÎN SECONDE: Pentru o experiență de pedichiură acasă, utilizați pila electronică Scholl Velvet Smooth pentru picioare și obțineți rezultate demne de salon în câteva secunde. Este completarea perfectă pentru rutina de îngrijire a pielii și a corpului, rezistentă pentru pielea tare și uscată pentru a vă lăsa să vă simțiți moale și catifelat.
DEPANARE: Funcția de oprire automată este evidențiată pe pagina cu detalii ale produsului. Utilizatorul poate aplica mai puțină presiune pentru a evita oprirea rolei. Dacă este necesară o acțiune de umplere mai intensă (care este de obicei cauza unei presiuni suplimentare), utilizatorul ar trebui să folosească în schimb un cap de role mai gros – care este inclus în pachet – fiecare pachet are 2 capete de role).

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.