Personaj audio tonies pentru Toniebox, Cenușăreasa Disney, Povestea cărților audio și colecția de cântece pentru copii pentru utilizare cu playerul muzical Toniebox (se vinde separat)


Pret: £14.99 - £13.49
(as of Oct 30,2022 02:26:22 UTC – Detalii)

Descriere produs

tonies tonie girltonies tonie girl

Cenușăreasa Disney ToniesCenușăreasa Disney Tonies

tonietonie Conceput pentru a fi folosit de copii

Difuzorul Toniebox și caracterul audio Tonies se combină într-un mod ușor, tactil, pe care chiar și un copil mic îl poate înțelege.

Ora povestirii și distracția muzicală sunt acum libere de ecranele strălucitoare din trecut!

Cenușăreasa – O colecție de povești și cântece audio de la tonies

Un alt personaj audio interesant de la Tonies!

Cenușăreasa este un Tonie minunat de adăugat la colecția ta! Povestea Cenușăresei amabile și dulce și a încercărilor și necazurilor cu care se confruntă în mâinile surorilor ei vitrege prinde viață pe Toniebox împreună cu câteva melodii preferate… Adunați-vă și bucurați-vă de melodiile din film și lăsați-o pe Stephanie Stearns să-i povestească din nou pe această iubită. poveste pentru copii. Doar introduceți acest Tonie pe Toniebox și copiii se vor putea bucura de acest titlu frumos oriunde s-ar afla!

Figurină Cenușăreasa pictată manual Povestea audio și cântece Durată totală de rulare 21 minute Povestea citită de Stephanie Stearns Necesită Toniebox pentru a se juca (VÂNDUT SEPARAT) Acest Tonie este potrivit pentru copiii de peste 3 ani, dar copiii sub 3 ani se pot bucura și cu supraveghere

--

Lista de urmărire

1. Arta de a te îmbrăca bine, 2. Un vis este o dorință pe care o face inima ta, 3. Bibbidi-Bobbidi-Boo, 4. Deci, aceasta este dragoste, 5. Cenușăreasa

Durata totală de rulare este de aproximativ 21 de minute.

tonies tonie boytonies tonie boy

tonie tonies băiattonie tonies băiat

tonies tonie girltonies tonie girl

Magnetic

Fiecare Tonie în mod magic… îmi pare rău, se atașează magnetic la Toniebox-ul tău și începe să redă conținutul său automat. Doar introduceți un Tonie pe Toniebox și începeți cartea audio. Pentru a o întrerupe, ridicați Tonie din nou.

Pictat manual

Fabricat manual pentru jocul hands-on. Fiecare Tonie este pictat manual, dar suficient de dur pentru a face parte din distracție nu doar pe, ci și în afara cutiei. Creează-ți propriile povești permițându-ți Tonies să se întâlnească și să plece în propriile lor aventuri!

Fără timp de așteptare

Scufundați-vă direct în lumea distracției audio a lui Tonie, în timp ce conținutul este redat și descărcat simultan din Tonie-Cloud. Odată descărcat, nu este nevoie de conexiune wifi pentru redare, așa că Tonies poate merge oriunde!

tonies tonie girltonies tonie girl

Conținut Cartea audio Disney Cinderella pentru Toniebox, Include o figurină Tonie-Cenuşăreasa 1x Toniebox, 1x Creative-Tonie, 1x stație de încărcare, 1x mufă UK, 1x manual de instrucțiuni 1x Toniebox, 1x Creative-Tonie, 1x stație de încărcare, 1x mufă UK, 1x manual de instrucțiuni Cartea audio Gruffalo pentru Toniebox, include o carte audio educațională cu figurine Gruffalo Tonie pentru Toniebox, include o carte audio cu figurină cu balenă Tonie, cântece de culcare și cântece de leagăn pentru Toniebox, include o carte audio cu figurină Fox Tonie Creative-Tonie ✓ ✓ Story-Tonie ✓ ✓ ✓ Song-Tonie ✓ TonieBox inclus ✓ ✓ Capacitate/Timp de rulare 21 de minute Până la 90 de minute Până la 90 de minute 17 minute 79 de minute 50 de minute Adecvat Vârsta 3+ 3+ 3+ 3+ 3+

tonietonie

Ușor de utilizat: plasați oricare dintre personajele audio Tonie deasupra playerului de muzică Toniebox pentru copii și începe redarea. Scoate-l, se oprește. Este atât de ușor de utilizat, încât chiar și copiii mici îl pot folosi
Conceput pentru copii: Toate Tonies sunt realizate special pentru utilizare de către copii – fără margini ascuțite și extrem de robuste. De asemenea, sunt pictate manual în modele prietenoase pentru copii
Cenușăreasa: Când este plasat pe playerul muzical, acest Tonie îi va readuce pe copii la povestea clasică a fetei care este eliberată din servitute după ce a dansat cu fiul regelui la Balul Regal.
Domeniul de livrare: tonies Personaj audio – Cenușăreasa Disney. 1x Personaj audio cu o poveste și cântece. 5 piese. Timp de rulare 31 min. Necesită utilizarea Toniebox (se vinde separat)

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.