Perie de păr cu paie ecologică CS Beauty, peri flexibili, moale, pentru descurcarea părului umed/uscat, masaj pentru cap


Pret: £5.19
(as of Jan 04,2023 07:18:52 UTC – Detalii)

Descriere produs

Perie EcoPerie Eco

judetuljudetul County Sales Ltd

County Sales are o experiență de peste 30 de ani în proiectarea, aprovizionarea și distribuirea de produse pentru sănătate și frumusețe, cosmetice, îngrijire a pantofilor și magazine de proximitate. Ne mândrim cu un standard excelent în ceea ce privește calitatea produselor, disponibilitatea și raportul calitate-preț prioritățile noastre principale. Oferim o gamă completă de produse. servicii de la conceptele inițiale până la livrarea produsului finit

Perie de păr CS Beauty Eco Detangling

Perie ecologică care este bună cu părul și scalpul. Peria CS Beauty Straw Brush este fabricată din biomaterial care este creat din biomasă regenerabilă, cum ar fi paie și coajă de orez, combinate cu plastic și apoi polimerizate. Acest proces de producție prietenos înseamnă că emisiile nete de CO2 sunt zero pentru fiecare perie. Peria cu paie are peri flexibili, moi, care masează scalpul și au o rezistență ridicată.

Descurcă părul umed sau uscat. Copiilor le place – periere delicată. Designul ergonomic vă masează capul cu fiecare lovitură. Peri flexibili, moi, eco, fabricați în principal din paie de grâu regenerabile. Cap curbat turnat. Design ergonomic.

Perie Eco cu fulgi de ovazPerie Eco cu fulgi de ovaz

Pensula Eco rozPensula Eco roz

Pachet de perii ecologicePachet de perii ecologice

Perie de păr CS Beauty Eco

Culoare: Fulgi de ovăz

Perie de păr CS Beauty Eco

Culoare: roz

Perie de păr CS Beauty Eco

Disponibil în culoarea roz sau fulgi de ovăz

STYLING: Utilizați atunci când uscați sau coafați pe părul gros, subțire, fin, ondulat, drept, lung, scurt, umed, uscat, gras al bărbaților, femeilor și copiilor. Potrivită pentru toate tipurile de păr, această perie este excelentă pentru îndreptare, suflare, pieptănare de zi cu zi. Poate fi folosit și ca perie umedă la duș.
Ecologic – Fabricat în principal din paie de grâu regenerabile
DESIGN: Fiecare perie are un design cu buclă în spate și o curbă dublă care îi oferă o mare flexibilitate, lăsându-l să se muleze pe contururile scalpului pentru o experiență blândă și super confortabilă.
CS Beauty

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.