Pachet de îngrijire a pielii 7th Heaven Shine Bright – Conține 4 măști de față strălucitoare și ușor de îndepărtat pentru a curăța și a hrăni pielea | Ideal pentru toate tipurile de piele


Pret: £4.99
(as of Nov 01,2022 19:46:19 UTC – Detalii)

S-ar putea să facem măști de dimensiuni mici, dar din anii 80 am avut vise mari de a face din lume o casă mai fericită și mai sănătoasă atât pentru oameni, cât și pentru animale. De aceea, ambalăm produsele noastre doar cu cele mai bune din natură și sunt aprobate de Cruelty Free International în cadrul programului leaping bunny. Promisiunea noastră, în calitate de herboriști în legume, este de a oferi formulări etice, vegane și vegetariene, inspirate de comorile naturii, fără amenințări ascunse.
💎 Obțineți pielea strălucitoare cu această mască încântătoare argintie metalizată ușor peel-off. Oferă o mână de ajutor la purificarea și curățarea profundă a porilor pentru a îndepărta murdăria și pentru a îndepărta pielea moartă și plictisitoare.
🌹 Salutați o strălucire trandafirie cu măștile noastre metalice de aur roz, ușor de decupat. Un amestec prețios de ingrediente care ajută la înviorarea unui ten plictisitor într-o clipită.
✨ Strălucește și strălucește cu această mască cu sclipici biodegradabilă care se dezlipește ușor de Insta. Eliminați murdăria și murdăria pentru a dezvălui un ten strălucitor.
🐰 Protectori ai patrupedului și blănosului – din prima zi am spus nu testării pe animale.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.