Minifrigider AstroAI 6 litri, frigider pentru îngrijirea pielii cu 8 cutii, frigider portabil AC/DC pentru îngrijirea pielii, cosmetice, dormitor (oglindă și lumină)


Pret: £64.99
(as of Oct 31,2022 19:24:11 UTC – Detalii)

„Pentru toate aventurile vieții” este mai mult decât un slogan pentru noi. Este un stil de viață și nucleul filozofiei noastre de afaceri. AstroAI sprijină aventurierul din interior și ne încurajăm clienții să își asume riscuri și să depășească limitele.
Design elegant cu oglindă: Acest frigider este proiectat cu o oglindă și lumini LED. Lumina LED reglabilă vă permite să vă machiați într-un mediu slab. Notă: atingeți ușor butonul LED pentru a-l porni/opri. Apăsați și mențineți apăsat butonul pentru a regla intensitatea luminii.
Modul cald și modul răcire: comutați ușor la modul cald și modul rece pentru a satisface diferitele cerințe de depozitare a produselor cosmetice. Vă rugăm să rețineți că temperatura interioară a frigiderului va fi afectată de mediul înconjurător în modul de răcire. Răciți până la 18-22℃ sub temperatura mediului ambiant. Temperatura cea mai scăzută a frigiderului este de 2℃ și se menține la cald până la 60°C
Pentru casă și mașină: atașat cu două cabluri de alimentare (AC+DC), dimensiunea compactă și designul elegant fac frigiderul potrivit pentru toate scenele. Excelent pentru spații personale, cămine, călătorii rutiere, plimbări cu barca, camping și multe altele.
Capacitate mare: Interiorul mini-frigiderului: 5,6 in * 9,5 in * 5,9 in. Disponibil pentru 330 ml * 8 sau 550 ml * 4. Prima ta opțiune pentru măști, cosmetice, produse de îngrijire a pielii. Bucurați-vă de oglindă și lumină în același timp.
Ecologic și sunet scăzut: Proiectat cu modul ECO, acest mini frigider este prietenos cu sistemul ecologic. Modul de zgomot redus vă oferă un stil de viață mai liniștit și mai ușor.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.