Mască în foaie de LUMINARE BeautyPro | Mască de față cu colagen cu vitamina C și aloe vera | Măști de față Frumusețe cu colagen și ser cu vitamina C pentru față | Îngrijirea feței |


Pret: £5.00
(as of Nov 02,2022 20:25:15 UTC – Detalii)

O gamă de produse de îngrijire a pielii pentru a ajuta comunitatea noastră să își atingă obiectivele de îngrijire a pielii cu gama noastră de seruri, măști și seturi.
REECHILIBRAȚI TONURILE NEUNILE DE PIEL: Ingredientele cheie ale măștii de țesut strălucitoare sunt colagenul, vitamina C și aloe vera, care sunt o combinație excelentă pentru a vă lumina tenul și pentru a îmbunătăți elasticitatea pielii.
MASTI DE Foaie PENTRU A LULULU TENUL: Masca noastra de iluminare iti va imbunatati tenul si elasticitatea, lasand pielea sa arate intinerita, moale si cu o stralucire proaspata.
PLIN INGREDIENTE NATURALE: Această mască de față este îmbogățită cu colagen anti-îmbătrânire, vitamina C care ajută la procesul de regenerare naturală a pielii și luminează tenul, iar Aloe Vera reține hidratarea și calmează inflamația.
LUATĂ 20 DE MINUTE PENTRU AUTOINGRIJIRE: Curăță pielea cu apă, scoate masca din ambalaj și pune-o pe față. Relaxați-vă timp de 20 de minute înainte de a îndepărta

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.